© Afby71 | Dreamstime.com

Вивчайте арабську мову безкоштовно

Вивчайте арабську швидко та легко за допомогою нашого мовного курсу «Арабська для початківців».

uk українська   »   ar.png العربية

Вивчайте арабську - перші слова
Привіт! ‫مرحبًا!‬ mrhbana!
Доброго дня! ‫مرحبًا! / نهارك سعيد!‬ mrhbana! / nuharik saeid!
Як справи? ‫كبف الحال؟ / كيف حالك؟‬ kbif alhala? / kayf halk?
До побачення! ‫إلى اللقاء‬ 'iilaa alliqa'
До зустрічі! ‫أراك قريباً!‬ arak qrybaan!

Чому варто вивчати арабську?

Арабська мова є шостою за кількістю носіїв мови у світі. Вона є офіційною мовою в більш ніж 20 країнах. Вивчення арабської може бути великою інвестицією у ваше майбутнє. Вивчення арабської мови може відкрити вам двері в багатій та різноманітній арабській культурі. Це важливо для зрозуміння контексту світових подій та для поглиблення міжкультурного спілкування. Арабська для початківців — це один із понад 50 безкоштовних мовних пакетів, які ви можете отримати у нас. «50LANGUAGES» — це ефективний спосіб безкоштовно вивчати арабську онлайн. Наші навчальні матеріали для курсу арабської мови доступні як онлайн, так і у вигляді програм для iPhone та Android.

Арабська мова має важливе значення у сфері міжнародних відносин. Це важлива мова для дипломатії, бізнесу, а також в академічних дослідженнях, особливо в сфері історії, політології та релігії. Знання арабської мови може допомогти вам в роботі. Багато міжнародних організацій шукають людей, які володіють арабською мовою, що збільшує ваши шанси знайти роботу. З цим курсом ви можете вивчити арабську мову самостійно - без викладача і без мовної школи! Уроки чітко структуровані і допоможуть досягти поставлених цілей.

Вивчення арабської мови також є гарним способом тренування свого мозку. Воно стимулює критичне мислення, покращує пам‘ять та розвиває креативність. Існує багато арабських спільнот по всьому світу. Володіння арабською мовою допоможе вам краще спілкуватись і зрозуміти їхні традиції та звичаї. Швидко вивчайте арабську за допомогою 100 уроків арабської мови, упорядкованих за темами. Аудіофайли MP3 для уроків були озвучені носіями арабської мови. Вони допомагають покращити вашу вимову.

Вивчення арабської мови - це не просто вивчення нової мови, але й вивчення нової культури. Це може розширити ваші горизонти та надати вам нові можливості. Арабська мова є мовою багатої історії та культури. Вона може відкрити вам двері до нових можливостей та досвідів, які збагатять ваше життя.

Навіть початківці арабської мови можуть ефективно вивчати арабську за допомогою «50LANGUAGES» за допомогою практичних речень. Спочатку ви познайомитеся з основними структурами мови. Зразки діалогів допоможуть вам висловитися іноземною мовою. Попередні знання не потрібні.

Навіть просунуті учні можуть повторити та закріпити вивчене. Ви вивчаєте правильні та часто вимовлені речення, і можете їх використовувати негайно. Ви зможете спілкуватися в повсякденних ситуаціях. Використовуйте обідню перерву або час у пробках, щоб вивчити кілька хвилин арабської мови. Ви навчаєтесь як у дорозі, так і вдома.