© Andy - Fotolia | Tallinn city panoramic winter landscape. Estonia

Вивчайте естонську мову безкоштовно

Вивчайте естонську швидко та легко за допомогою нашого мовного курсу «Естонська для початківців».

uk українська   »   et.png eesti

Вивчайте естонську - перші слова
Привіт! Tere!
Доброго дня! Tere päevast!
Як справи? Kuidas läheb?
До побачення! Nägemiseni!
До зустрічі! Varsti näeme!

Чому варто вивчати естонську мову?

Вивчення естонської мови може бути цікавим та корисним досвідом. Це дозволить вам краще розуміти культуру та історію Естонії, країни з багатим культурним спадком. Естонська мова є державною в Естонії, країні, що активно розвивається в сфері технологій. Знання естонської мови може стати перевагою при роботі в IT-компаніях. Естонська мова для початківців є одним із понад 50 безкоштовних мовних пакетів, які ви можете отримати у нас. «50LANGUAGES» — це ефективний спосіб безкоштовно вивчати естонську онлайн. Наші навчальні матеріали для курсу естонської мови доступні як онлайн, так і в додатках для iPhone та Android.

Вивчення естонської мови може розширити ваші мовні навички. Ця мова відрізняється від більшості європейських мов, що робить її вивчення цікавим викликом. Естонська мова також може дати вам унікальний досвід пізнання іншої культури. Ви зможете краще розуміти естонські традиції, музику, літературу і мистецтво. З цим курсом ви зможете вивчити естонську мову самостійно - без викладача і без мовної школи! Уроки чітко структуровані і допоможуть досягти поставлених цілей.

Вивчення естонської також може покращити ваші когнітивні навички. Процес вивчення нової мови стимулює мозок, покращує пам‘ять і сприяє критичному мисленню. Володіння естонською мовою може підвищити вашу впевненість. Це показує вашу готовність до викликів і бажання вивчати нове. Швидко вивчайте естонську за допомогою 100 уроків естонської мови, упорядкованих за темами. Аудіофайли у форматі MP3 для уроків були озвучені носіями естонської мови. Вони допомагають покращити вашу вимову.

Почніть вивчати естонську сьогодні. Це вибір, що допоможе вам відкрити нові можливості і збагатити вашу культурну свідомість. Вивчення естонської - це вклад у ваш особистий розвиток. Ви навчитеся розуміти і цінувати нову культуру, розширите свій світогляд і зможете спілкуватися з новими людьми.

Навіть початківці естонці можуть ефективно вивчати естонську мову за допомогою «50LANGUAGES» за допомогою практичних речень. Спочатку ви познайомитеся з основними структурами мови. Зразки діалогів допоможуть вам висловитися іноземною мовою. Попередні знання не потрібні.

Навіть просунуті учні можуть повторити та закріпити вивчене. Ви вивчаєте правильні та часто вимовлені речення, і можете їх використовувати негайно. Ви зможете спілкуватися в повсякденних ситуаціях. Використовуйте обідню перерву або час у пробках, щоб вивчити кілька хвилин естонської мови. Ви навчаєтесь як у дорозі, так і вдома.