© Liens | Dreamstime.com

Вивчайте казахську мову безкоштовно

Вивчайте казахську швидко та легко з нашим мовним курсом «Казахська для початківців».

uk українська   »   kk.png Kazakh

Вивчайте казахську - перші слова
Привіт! Салем! Salem!
Доброго дня! Қайырлы күн! Qayırlı kün!
Як справи? Қалайсың? / Қалайсыз? Qalaysıñ? / Qalaysız?
До побачення! Көріскенше! Köriskenşe!
До зустрічі! Таяу арада көріскенше! Tayaw arada köriskenşe!

У чому особливість казахської мови?

Казахська мова є державною мовою Казахстану та належить до тюркської групи алтайської мовної родини. Це робить її відмінною від більшості європейських мов. Одна з особливостей казахської мови - вона використовує агглютинативну структуру, де службові слова додаються до кореня слова для вираження різних граматичних значень. Казахська мова для початківців є одним із понад 50 безкоштовних мовних пакетів, які ви можете отримати у нас. «50LANGUAGES» — це ефективний спосіб безкоштовно вивчити казахську онлайн. Наші навчальні матеріали для курсу казахської мови доступні як онлайн, так і в додатках для iPhone та Android.

Казахська мова має велику кількість голосних звуків і звуків, що відрізняються за довжиною та якістю. Це може бути складним для вивчення, але надає мові унікальну мелодійність. Унікальністью казахської мови є наявність спеціальних форм для ввічливості та поваги до старших за віком чи соціальним статусом. Це відображає важливість традиційних цінностей в казахській культурі. З цим курсом ви можете вивчити казахську самостійно - без викладача і без мовної школи! Уроки чітко структуровані і допоможуть досягти поставлених цілей.

Використання суфіксів у казахській мові відрізняється від багатьох інших мов. За допомогою суфіксів формуються нові слова, що дозволяє виразити низку відтінків значень. Казахська мова використовує алфавіт, заснований на кирилиці, але з 2025 року планується перехід на латинську абетку. Це робить мову цікавою з погляду мовної політики та планування. Швидко вивчайте казахську мову за допомогою 100 уроків казахської мови, організованих за темами. Аудіофайли MP3 до уроків озвучені носіями казахської мови. Вони допомагають покращити вашу вимову.

У казахській мові є багато позичок з інших мов, особливо з арабської та перської, що відображає історичні зв‘язки казахського народу. Казахська мова відображає багатство та різноманітність казахської культури та історії. Її унікальність та особливості роблять її цікавою для вивчення та дослідження.

Навіть початківці казахської мови можуть ефективно вивчати казахську за допомогою «50LANGUAGES» за допомогою практичних речень. Спочатку ви познайомитеся з основними структурами мови. Зразки діалогів допоможуть вам висловитися іноземною мовою. Попередні знання не потрібні.

Навіть просунуті учні можуть повторити та закріпити вивчене. Ви вивчаєте правильні та часто вимовлені речення, і можете їх використовувати негайно. Ви зможете спілкуватися в повсякденних ситуаціях. Використовуйте обідню перерву або час у пробках, щоб вивчити кілька хвилин казахської мови. Ви навчаєтесь як у дорозі, так і вдома.