© Johannes Schumann | 50LANGUAGES LLC

Вивчайте каннаду безкоштовно

Швидко та легко вивчайте каннаду за допомогою нашого мовного курсу «каннада для початківців».

uk українська   »   kn.png ಕನ್ನಡ

Вивчайте каннаду - перші слова
Привіт! ನಮಸ್ಕಾರ. Namaskāra.
Доброго дня! ನಮಸ್ಕಾರ. Namaskāra.
Як справи? ಹೇಗಿದ್ದೀರಿ? Hēgiddīri?
До побачення! ಮತ್ತೆ ಕಾಣುವ. Matte kāṇuva.
До зустрічі! ಇಷ್ಟರಲ್ಲೇ ಭೇಟಿ ಮಾಡೋಣ. Iṣṭarallē bhēṭi māḍōṇa.

Чому варто вивчати каннаду?

Вивчення каннада може бути цікавим досвідом. Каннада - це мова, якою говорять у штаті Карнатака в Індії, з багатою культурою та історією. Освоєння каннада допоможе вам краще зрозуміти цю унікальну культуру. Література, музика, танці й традиції Карнатака стануть більш доступними знанням мови. Каннада для початківців — це один із понад 50 безкоштовних мовних пакетів, які ви можете отримати у нас. «50LANGUAGES» — це ефективний спосіб безкоштовно вивчити каннаду онлайн. Наші навчальні матеріали для курсу каннада доступні як онлайн, так і у вигляді програм для iPhone та Android.

Також, Карнатака - це один з провідних технологічних центрів Індії. Знання каннада може підвищити ваші професійні можливості в галузі інформаційних технологій. Вивчення каннада може збагатити ваші подорожі. Індія - це країна з величезною кількістю пам‘яток, історичних місць та природних чудес. З цим курсом ви можете вивчити каннаду самостійно - без викладача і без мовної школи! Уроки чітко структуровані і допоможуть досягти поставлених цілей.

Проте, вивчення каннада - це також інтелектуальний виклик. Це може покращити ваші когнітивні навички, пам‘ять та здатність до мовного аналізу. Крім того, вивчення каннада може допомогти вам вивчити інші дравідійські мови. Каннада належить до дравідійської мовної сім‘ї, яка включає такі мови, як таміл та телугу. Швидко вивчайте каннаду за допомогою 100 уроків мови каннада, упорядкованих за темами. Аудіофайли MP3 для уроків були озвучені носіями каннади. Вони допомагають покращити вашу вимову.

Вивчення каннада також може підвищити вашу унікальність. Не багато людей володіють цією мовою, що може виділити вас з-поміж інших. Отже, каннада може відкрити перед вами нові горизонти, покращити ваші культурні знання, професійні можливості та життєвий досвід.

Навіть початківці каннади можуть ефективно вивчати каннаду за допомогою «50LANGUAGES» за допомогою практичних речень. Спочатку ви познайомитеся з основними структурами мови. Зразки діалогів допоможуть вам висловитися іноземною мовою. Попередні знання не потрібні.

Навіть просунуті учні можуть повторити та закріпити вивчене. Ви вивчаєте правильні та часто вимовлені речення, і можете їх використовувати негайно. Ви зможете спілкуватися в повсякденних ситуаціях. Використовуйте обідню перерву або час у пробках, щоб вивчити кілька хвилин каннади. Ви навчаєтесь як у дорозі, так і вдома.