© Tenetsi | Dreamstime.com

Вивчайте португальську PT безкоштовно

Вивчайте європейську португальську швидко та легко за допомогою нашого мовного курсу «Європейська португальська для початківців».

uk українська   »   pt.png Português (PT)

Вивчайте європейську португальську - перші слова
Привіт! Olá!
Доброго дня! Bom dia!
Як справи? Como estás?
До побачення! Até à próxima!
До зустрічі! Até breve!

Чому варто вивчати європейську португальську?

Європейська португальська є офіційною мовою Португалії, країни з багатою культурою та історією. Знання цієї мови дає можливість глибше зануритися в її культурний контекст. Навчання європейської португальської відкриває доступ до багатої літератури Португалії. Відомі письменники, такі як Жозе Сарамагу, надають цій мові особливої краси і глибини. Португальська (PT) для початківців є одним із понад 50 безкоштовних мовних пакетів, які ви можете отримати у нас. «50LANGUAGES» — це ефективний спосіб вивчати португальську (PT) онлайн і безкоштовно. Наші навчальні матеріали для курсу португальської (PT) доступні як онлайн, так і у вигляді програм для iPhone та Android.

Європейська португальська може покращити ваши професійні можливості. Вона є важливою для бізнесу в Європі, особливо в сфері туризму та торгівлі. Володіння європейською португальською корисне для подорожей. Португалія – країна з прекрасними пейзажами і історичними містами. Знання мови значно полегшує спілкування. З цим курсом ви можете вивчати португальську (PT) самостійно - без викладача та без мовної школи! Уроки чітко структуровані і допоможуть досягти поставлених цілей.

Вивчення європейської португальської сприяє розвитку мозку. Вчені показали, що вивчення нових мов покращує пам‘ять, увагу та гнучкість мислення. Знання європейської португальської може сприяти зрозумінню інших романських мов, таких як іспанська, французька та італійська. Ці мови мають багато спільного. Швидко вивчайте португальську (PT) за допомогою 100 уроків португальської (PT) мови, упорядкованих за темами. Аудіофайли MP3 для уроків були озвучені носіями португальської (PT) мови. Вони допомагають покращити вашу вимову.

Вивчення європейської португальської також підвищує культурну свідомість. Воно допомагає краще розуміти культуру і історію Португалії, а також взаємозв‘язки з іншими країнами. Отже, навчання європейської португальської є цінним досвідом. Це не лише розширює культурні горизонти, але й збільшує професійні можливості.

Навіть початківці португальської (PT) можуть ефективно вивчати португальську (PT) за допомогою «50LANGUAGES» за допомогою практичних речень. Спочатку ви познайомитеся з основними структурами мови. Зразки діалогів допоможуть вам висловитися іноземною мовою. Попередні знання не потрібні.

Навіть просунуті учні можуть повторити та закріпити вивчене. Ви вивчаєте правильні та часто вимовлені речення, і можете їх використовувати негайно. Ви зможете спілкуватися в повсякденних ситуаціях. Використовуйте перерву на обід або час у пробках, щоб вивчити кілька хвилин португальської (PT). Ви навчаєтесь як у дорозі, так і вдома.