© Paop | Dreamstime.com

Вивчайте урду безкоштовно

Вивчайте урду швидко та легко за допомогою нашого мовного курсу «Урду для початківців».

uk українська   »   ur.png اردو

Вивчайте урду - перші слова
Привіт! ‫ہیلو‬ hello
Доброго дня! ‫سلام‬ salam
Як справи? ‫کیا حال ہے؟‬ kya haal hai?
До побачення! ‫پھر ملیں گے / خدا حافظ‬ phir milein ge
До зустрічі! ‫جلد ملیں گے‬ jald milein ge

Чому варто вивчати урду?

Вивчення урду може бути чудовим досвідом. Ця мова є офіційною в Пакистані та має велику кількість носіїв у Індії. Знання урду відкриває широкі горизонти культурного розмаїття. Ви зможете краще зрозуміти південно-азіатську культуру, літературу та кіно. Урду для початківців — це один із понад 50 безкоштовних мовних пакетів, які ви можете отримати у нас. «50LANGUAGES» — це ефективний спосіб безкоштовно вивчити урду онлайн. Наші навчальні матеріали для курсу урду доступні як онлайн, так і як програми для iPhone та Android.

Урду може бути корисною мовою для бізнесу. З урахуванням швидкого економічного росту Пакистану, знання цієї мови може бути великою перевагою. Вивчення урду може допомогти вам вивчити інші мови. Ця мова має багато спільного з арабською та перською мовами. З цим курсом ви можете вивчити урду самостійно - без викладача і без мовної школи! Уроки чітко структуровані і допоможуть досягти поставлених цілей.

Знання урду стимулює когнітивний розвиток. Ця мова має унікальну граматику, що може розвивати ваші логічні та аналітичні здібності. Урду може бути корисною при подорожах. Вивчення цієї мови полегшує спілкування під час мандрівки по Пакистану та Індії. Швидко вивчайте урду за допомогою 100 уроків мови урду, упорядкованих за темами. Аудіофайли MP3 для уроків були озвучені носіями урду. Вони допомагають покращити вашу вимову.

Володіння урду може привести до нових професійних можливостей. Це особливо корисно у сферах дипломатії, туризму та міжнародного бізнесу. Отже, вивчення урду може принести вам багато переваг. Ця мова надає вам нові культурні та професійні перспективи.

Навіть початківці урду можуть ефективно вивчати урду за допомогою «50LANGUAGES» за допомогою практичних речень. Спочатку ви познайомитеся з основними структурами мови. Зразки діалогів допоможуть вам висловитися іноземною мовою. Попередні знання не потрібні.

Навіть просунуті учні можуть повторити та закріпити вивчене. Ви вивчаєте правильні та часто вимовлені речення, і можете їх використовувати негайно. Ви зможете спілкуватися в повсякденних ситуаціях. Використовуйте обідню перерву або час у пробках, щоб вивчити кілька хвилин урду. Ви навчаєтесь як у дорозі, так і вдома.