© Radekprocyk | Dreamstime.com

Вивчайте чеську мову безкоштовно

Вивчайте чеську швидко та легко з нашим мовним курсом «Чеська для початківців».

uk українська   »   cs.png čeština

Вивчайте чеську - перші слова
Привіт! Ahoj!
Доброго дня! Dobrý den!
Як справи? Jak se máte?
До побачення! Na shledanou!
До зустрічі! Tak zatím!

Чим особлива чеська мова?

Чеська мова володіє низкою унікальних особливостей, які роблять її цікавою для вивчення. Вона є офіційною мовою Чехії та однією з офіційних мов Європейського Союзу. Особливість чеської мови полягає в її фонетичній системі. Чеська має багатий набір звуків, деякі з яких майже не зустрічаються в інших мовах. Особливо складним є вимова сполук “ř“, “ch“. Чеська для початківців — один із понад 50 безкоштовних мовних пакетів, які ви можете отримати у нас. «50LANGUAGES» — це ефективний спосіб безкоштовно вивчити чеську онлайн. Наші навчальні матеріали для курсу чеської мови доступні як онлайн, так і в додатках для iPhone та Android.

Інша особливість - складна граматика. Чеська має сім відмінків, що дозволяє гнучко формувати речення та виражати різні відносини між словами. Крім того, вона має три роди: чоловічий, жіночий та середній. Чеська мова використовує латинський алфавіт з додатковими діакритичними знаками. Ці додаткові символи використовуються для вимови специфічних звуків, характерних для чеської мови. З цим курсом ви можете вивчати чеську мову самостійно - без викладача та без мовної школи! Уроки чітко структуровані і допоможуть досягти поставлених цілей.

Велика кількість діалектів додає чеській мові варіативності. Вони можуть відрізнятися лексикою, граматикою та фонетикою, що відображає багатство культурного контексту країни. Чеська мова має унікальну систему акцентуації. Вона фіксована і зазвичай розташована на першому складі слова, що робить вимову слова передбачуваною. Швидко вивчайте чеську мову за допомогою 100 уроків чеської мови, упорядкованих за темами. Аудіофайли MP3 до уроків озвучені носіями чеської мови. Вони допомагають покращити вашу вимову.

Чеська мова відрізняється великою кількістю висловлювань та ідіом, що відображає її багатий культурний контекст. Багато з них мають гумористичний або саркастичний характер, що є характерною рисою чеського національного характеру. Отже, чеська мова є різноманітною та унікальною мовою, відрізняючись від інших слов‘янських мов. Її особливості та структурні особливості є результатом впливу історичних, географічних та культурних факторів.

Навіть чеські початківці можуть ефективно вивчати чеську з «50LANGUAGES» за допомогою практичних речень. Спочатку ви познайомитеся з основними структурами мови. Зразки діалогів допоможуть вам висловитися іноземною мовою. Попередні знання не потрібні.

Навіть просунуті учні можуть повторити та закріпити вивчене. Ви вивчаєте правильні та часто вимовлені речення, і можете їх використовувати негайно. Ви зможете спілкуватися в повсякденних ситуаціях. Використовуйте перерву на обід або час у пробках, щоб вивчити кілька хвилин чеської мови. Ви навчаєтесь як у дорозі, так і вдома.