© Ntcandrej | Dreamstime.com

Вивчайте словенську мову безкоштовно

Вивчайте словенську швидко та легко за допомогою нашого мовного курсу «Словенська для початківців».

uk українська   »   sl.png slovenščina

Вивчайте словенську - перші слова
Привіт! Živjo!
Доброго дня! Dober dan!
Як справи? Kako vam (ti) gre? Kako ste (si)?
До побачення! Na svidenje!
До зустрічі! Se vidimo!

Який найкращий спосіб вивчити словенську мову?

Словенська для початківців є одним із понад 50 безкоштовних мовних пакетів, які ви можете отримати у нас. «50LANGUAGES» — це ефективний спосіб безкоштовно вивчати словенську онлайн. Наші навчальні матеріали для курсу словенської мови доступні як онлайн, так і у вигляді додатків для iPhone та Android.

З цим курсом ви можете вивчити словенську мову самостійно - без викладача і без мовної школи! Уроки чітко структуровані і допоможуть досягти поставлених цілей.

Швидко вивчайте словенську за допомогою 100 уроків словенської мови, упорядкованих за темами. Аудіофайли MP3 для уроків були озвучені носіями словенської мови. Вони допомагають покращити вашу вимову.

Навіть словенські початківці можуть ефективно вивчати словенську за допомогою «50LANGUAGES» за допомогою практичних речень. Спочатку ви познайомитеся з основними структурами мови. Зразки діалогів допоможуть вам висловитися іноземною мовою. Попередні знання не потрібні.

Навіть просунуті учні можуть повторити та закріпити вивчене. Ви вивчаєте правильні та часто вимовлені речення, і можете їх використовувати негайно. Ви зможете спілкуватися в повсякденних ситуаціях. Використовуйте обідню перерву або час у пробках, щоб вивчити кілька хвилин словенської мови. Ви навчаєтесь як у дорозі, так і вдома.