Μάθετε ολλανδικά δωρεάν

Μάθετε ολλανδικά γρήγορα και εύκολα με το μάθημα γλώσσας «Ολλανδικά για αρχάριους».

el Ελληνικά   »   nl.png Nederlands

Μάθετε Ολλανδικά - Πρώτες λέξεις
Γεια! Hallo!
Καλημέρα! Dag!
Τι κάνεις; / Τι κάνετε; Hoe gaat het?
Εις το επανιδείν! Tot ziens!
Τα ξαναλέμε! Tot gauw!

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε την ολλανδική γλώσσα;

Η Ολλανδική γλώσσα είναι γνωστή για τον ιδιαίτερο ρυθμό και τη φωνητική της. Για να την εκμάθει κανείς αποτελεσματικά, πρέπει να ακολουθήσει συγκεκριμένες τεχνικές. Οι εφαρμογές γλωσσών που διατίθενται στο διαδίκτυο είναι εξαιρετική αρχή. Πολλές από αυτές προσφέρουν μαθήματα στα Ολλανδικά και σας επιτρέπουν να εξασκηθείτε τακτικά. Τα ολλανδικά για αρχάριους είναι ένα από τα 50 δωρεάν πακέτα γλωσσών που μπορείτε να λάβετε από εμάς. Το «50LANGUAGES» είναι ο αποτελεσματικός τρόπος για να μάθετε ολλανδικά διαδικτυακά και δωρεάν. Το διδακτικό μας υλικό για το μάθημα των Ολλανδών είναι διαθέσιμο τόσο στο διαδίκτυο όσο και ως εφαρμογές iPhone και Android.

Βιβλία γραμματικής και ολλανδικά λεξικά είναι ζωτικής σημασίας. Μέσω αυτών, κανείς μπορεί να κατανοήσει τη δομή και το λεξιλόγιο της γλώσσας πιο βαθιά. Η πρακτική με ιθαγενείς ομιλητές είναι απαραίτητη. Αναζητήστε συνομιλίες με Ολλανδούς, μέσω γλωσσικών ανταλλαγών ή διαδικτυακών πλατφορμών. Με αυτό το μάθημα μπορείτε να μάθετε ολλανδικά ανεξάρτητα - χωρίς δάσκαλο και χωρίς σχολή ξένων γλωσσών! Τα μαθήματα είναι ξεκάθαρα δομημένα και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

Ακούγοντας ολλανδική μουσική, ραδιόφωνο ή παρακολουθώντας τηλεόραση, μπορείτε να ενισχύσετε την κατανόηση και την προφορά σας, αλλά και να γνωρίσετε τον πολιτισμό. Επισκεφθείτε την Ολλανδία ή το Βέλγιο για να βυθιστείτε στη γλώσσα. Η καθημερινή επαφή με τη γλώσσα βοηθάει στη γρηγορότερη εκμάθηση. Μάθετε γρήγορα ολλανδικά με 100 μαθήματα ολλανδικής γλώσσας οργανωμένα ανά θέμα. Τα αρχεία ήχου MP3 για τα μαθήματα ομιλήθηκαν από γηγενείς Ολλανδούς. Σας βοηθούν να βελτιώσετε την προφορά σας.

Ομάδες μάθησης στην περιοχή σας ή ολλανδικά σεμινάρια μπορούν να σας παρέχουν πρόσθετη υποστήριξη και καθοδήγηση στην εκμάθηση. Η συνεχής πρακτική, η αφοσίωση και η υπομονή είναι το κλειδί για την απόκτηση επάρκειας στα ολλανδικά και σε οποιαδήποτε ξένη γλώσσα.

Ακόμη και αρχάριοι Ολλανδοί μπορούν να μάθουν αποτελεσματικά ολλανδικά με «50 LANGUAGES» μέσα από τις πρακτικές προτάσεις. Πρώτα θα γνωρίσετε τις βασικές δομές της γλώσσας. Δείγματα διαλόγων σας βοηθούν να εκφραστείτε στην ξένη γλώσσα. Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση.

Ακόμη και οι προχωρημένοι μαθητές μπορούν να επαναλάβουν και να εμπεδώσουν ό,τι έχουν μάθει. Μαθαίνεις σωστές και συχνά προφερόμενες προτάσεις και μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις αμέσως. Θα μπορείτε να επικοινωνείτε σε καθημερινές καταστάσεις. Χρησιμοποιήστε το μεσημεριανό σας διάλειμμα ή το χρόνο σας στην κίνηση για να μάθετε λίγα λεπτά ολλανδικά. Μαθαίνεις εν κινήσει αλλά και στο σπίτι.