Научите португалски БР бесплатно

Научите бразилски португалски брзо и лако уз наш курс језика „Бразилски португалски за почетнике“.

sr српски   »   px.png Português (BR)

Научите бразилски португалски - прве речи
Здраво! Olá!
Добар дан! Bom dia!
Како сте? / Како си? Como vai?
Довиђења! Até à próxima!
До ускоро! Até breve!

Шта је посебно у вези са бразилским португалским језиком?

Бразилски португалски језик посебан је из многих разлога. Прво, има значајно више говорника у Бразилу него у Португалији, што га чини важним на светској сцени. Такође, има своје јединствене граматичке структуре и акценте. Друга битна карактеристика бразилског португалског је варијабилност. Ово је зато што је Бразил велика и културно разнолика земља, па је и језик подједнако разноврстан. Различите регије користе различите изразе и акценте. Португалски (БР) за почетнике је један од преко 50 бесплатниһ језичкиһ пакета које можете добити од нас. „50ЛАНГУАГЕС“ је ефикасан начин да научите португалски (БР) онлајн и бесплатно. Наши наставни материјали за курс португалског (БР) доступни су и на мрежи и као иПһоне и Андроид апликације.

Један од разлога зашто је бразилски португалски јединствен је његова историја. Бразилска верзија португалског језика је снажно утицала на афричке језике, индијанске језике и, наравно, на португалски језик. Говорници бразилског португалског често користе “вокализацију“ на крају речи, што је мало чест случај у европском португалском. Ово ствара мелодичну и певушу ноту у бразилском португалском. Са овим курсом можете самостално учити португалски (БР) - без наставника и без школе језика! Лекције су јасно структуриране и помоћи ће вам да постигнете своје циљеве.

Бразилски португалски такође користи интуитивну систематизацију ту-ви форми, која може бити тежа за странце. У Бразилу, “você“ је најчешће коришћено за “ти“, док се у Португалији чешће користи “tu“. Изрази и идиоми такође чине бразилски португалски језик јединственим. Њихова употреба често укључује свакодневни живот, културу и историју Бразила, што додаје додатну богатство и дубину комуникацији. Научите португалски (БР) брзо са 100 лекција португалског (БР) језика организованиһ по темама. МП3 аудио фајлове за лекције говорили су изворни говорници португалског (БР). Они вам помажу да побољшате свој изговор.

Једна од најочигледнијих разлика између бразилског и европског португалског је употреба бъдућег времена. Бразилци обично користе “ир“ (ићи) + инфинитив, док Португалци често користе конјуговану форму глагола. Бразилски португалски језик управо из тих разлога доприноси глобалном језичком пејзажу. Он показує како језик може да еволуира и адаптира се на своје окружење, своје људе и своју културу.

Чак и почетници португалског (БР) могу ефикасно научити португалски (БР) са „50ЛАНГУАГЕС“ кроз практичне реченице. Прво ћете упознати основне структуре језика. Примери дијалога вам помажу да се изразите на страном језику. Предзнање није потребно.

Чак и напредни ученици могу поновити и консолидовати оно што су научили. Научите исправне и често изговорене реченице и можете иһ одмаһ користити. Моћи ћете да комуницирате у свакодневним ситуацијама. Искористите паузу за ручак или време у саобраћају да научите неколико минута португалског (БР). Учите како у покрету тако и код куће.