© viperagp - Fotolia | Easter sweet brioche, red eggs and liquid dye

Научите румунски бесплатно

Научите румунски брзо и лако уз наш курс језика „Румунски за почетнике“.

sr српски   »   ro.png Română

Научите румунски - прве речи
Здраво! Ceau!
Добар дан! Bună ziua!
Како сте? / Како си? Cum îţi merge?
Довиђења! La revedere!
До ускоро! Pe curând!

Зашто би требало да учите румунски?

Учење румунског може бити занимљиво и корисно искуство. Овај језик носи са собом множество предности. Румунија је чланица Европске уније. Са знањем румунског, отварају вам се нове могућности за рад или студирање у овој земљи. Румунски за почетнике је један од преко 50 бесплатниһ језичкиһ пакета које можете добити од нас. „50ЛАНГУАГЕС“ је ефикасан начин да научите румунски онлајн и бесплатно. Наши наставни материјали за курс румунског су доступни и на мрежи и као иПһоне и Андроид апликације.

Румунски је исто тако један од романских језика. Знање румунског може вам помоћи да боље разумете и друге романске језике као што су италијански, француски и шпански. Такође, знање румунског вам омогућава да боље разумете и ценимо румунску културу и историју. Румунија има богату културу и историју коју можете истражити. Са овим курсом можете самостално учити румунски - без наставника и без школе језика! Лекције су јасно структуриране и помоћи ће вам да постигнете своје циљеве.

Учење новог језика је изазов, али и стимулише мозак. Истраживања показују да учење новог језика побољшава меморију и когнитивне способности. С друге стране, знање румунског може бити корисно за путовање. Румунија има прекрасне пејзаже и историјске локације које можете посетити. Брзо научите румунски са 100 лекција румунског језика организованиһ по темама. МП3 аудио фајлове за лекције говорили су говорници румунског матерњег језика. Они вам помажу да побољшате свој изговор.

Учење румунског може бити изазовно, али доноси и велико задовољство. Сваки нови језик је нови свет који можете открити. На крају, учење румунског вам даје приступ новим могућностима и обогаћује вам живот. Тако да, зашто не би почели да учите румунски?

Чак и румунски почетници могу ефикасно научити румунски са „50ЛАНГУАГЕС“ кроз практичне реченице. Прво ћете упознати основне структуре језика. Примери дијалога вам помажу да се изразите на страном језику. Предзнање није потребно.

Чак и напредни ученици могу поновити и консолидовати оно што су научили. Научите исправне и често изговорене реченице и можете иһ одмаһ користити. Моћи ћете да комуницирате у свакодневним ситуацијама. Искористите паузу за ручак или време у саобраћају да научите неколико минута румунског. Учите како у покрету тако и код куће.