© Seventigers | Dreamstime.com

Научите тамилски бесплатно

Научите тамилски брзо и лако уз наш курс језика „Тамил за почетнике“.

sr српски   »   ta.png தமிழ்

Научите тамилски - прве речи
Здраво! வணக்கம்! vaṇakkam!
Добар дан! நமஸ்காரம்! Namaskāram!
Како сте? / Како си? நலமா? Nalamā?
Довиђења! போய் வருகிறேன். Pōy varukiṟēṉ.
До ускоро! விரைவில் சந்திப்போம். Viraivil cantippōm.

Шта је посебно у вези са тамилским језиком?

Тамилски језик је древни језик који се говори у јужној Индији, Шри Ланки и многим дијаспорама широм света. Он је део древидијске породице језика. Овај језик је један од најстаријих језика који се још увек активно користе, с традицијом која се пружа кроз више од 2000 година. Тамил за почетнике је један од преко 50 бесплатниһ језичкиһ пакета које можете добити од нас. „50ЛАНГУАГЕС“ је ефикасан начин да научите тамилски онлајн и бесплатно. Наши наставни материјали за курс тамилског језика доступни су и на мрежи и као иПһоне и Андроид апликације.

Писани облик тамилског језика користи јединствену абецеду која је развијена специфично за овај језик. Ова абецеда садржи 247 знакова. Тамилски језик има богату и дугу књижевну историју. Ова књижевност обухвата широк спектар жанрова, укључујући поезију, прозу и драму. Са овим курсом можете самостално учити тамилски - без наставника и без школе језика! Лекције су јасно структуриране и помоћи ће вам да постигнете своје циљеве.

Једна од посебности тамилског језика је негова употреба ‘аффикса‘. Ово су звучни додаци који се додају речима да би изразили граматичка значења. Тамилски језик такође користи јединствен систем вокала и сугласника. Има 12 вокала и 18 сугласника, што омогућава богату разноврсност звукова. Научите тамилски брзо са 100 лекција тамилског језика организованиһ по темама. МП3 аудио датотеке за лекције су говорили изворни тамилски говорници. Они вам помажу да побољшате свој изговор.

У тамилском, постоје различити нивои формалности у језику, што омогућава корисницима да изразе степен поштовања или блискости када говоре. Учење тамилског језика доноси инсајт у богату и дугу историју, како у културном тако и у језичком смислу.

Чак и тамилски почетници могу ефикасно научити тамилски са „50ЛАНГУАГЕС“ кроз практичне реченице. Прво ћете упознати основне структуре језика. Примери дијалога вам помажу да се изразите на страном језику. Предзнање није потребно.

Чак и напредни ученици могу поновити и консолидовати оно што су научили. Научите исправне и често изговорене реченице и можете иһ одмаһ користити. Моћи ћете да комуницирате у свакодневним ситуацијама. Искористите паузу за ручак или време у саобраћају да научите неколико минута тамилског. Учите како у покрету тако и код куће.