-
-
-
-
/ɑː/


-
-
-
-
/beː/


-
-
-
-
/seː/


-
-
-
-
/deː/


-
-
-
-
/eː/


-
-
-
-
/ɛf/


-
-
-
-
/ɡeː/


-
-
-
-
/hɔː/


-
-
-
-
/i/


-
-
-
-
/jeː/ or /jɔd/


-
-
-
-
/kʰɔː/


-
-
-
-
/ɛl/


-
-
-
-
/ɛm/


-
-
-
-
/ɛn/


-
-
-
-
/uː/


-
-
-
-
/pʰeː/


-
-
-
-
/kʰʉː/


-
-
-
-
/ɛr/; in eastern Norway /ɛχ/


-
-
-
-
/ɛs/


-
-
-
-
/tʰeː/


-
-
-
-
/ʉː/


-
-
-
-
/veː/


-
-
-
-
/dʉbːɽtʰveː/


-
-
-
-
/ɛkʰs/


-
-
-
-
/yː/


-
-
-
-
/sɛʰtː/


-
-
-
-
/ɛː/


-
-
-
-
/øː/


-
-
-
-
/ɔː/


-
-
/ɑː/


-
-
/beː/


-
-
/seː/


-
-
/deː/


-
-
/eː/


-
-
/ɛf/


-
-
/ɡeː/


-
-
/hɔː/


-
-
/i/


-
-
/jeː/ or /jɔd/


-
-
/kʰɔː/


-
-
/ɛl/


-
-
/ɛm/


-
-
/ɛn/


-
-
/uː/


-
-
/pʰeː/


-
-
/kʰʉː/


-
-
/ɛr/; in eastern Norway /ɛχ/


-
-
/ɛs/


-
-
/tʰeː/


-
-
/ʉː/


-
-
/veː/


-
-
/dʉbːɽtʰveː/


-
-
/ɛkʰs/


-
-
/yː/


-
-
/sɛʰtː/


-
-
/ɛː/


-
-
/øː/


-
-
/ɔː/