© Rulan - Fotolia | Madeira, north-east coast near Santana

Aprèn portuguès PT gratis

Aprèn portuguès europeu de manera ràpida i senzilla amb el nostre curs d‘idiomes “Portuguès europeu per a principiants“.

ca català   »   pt.png Português (PT)

Aprèn portuguès europeu - Primeres paraules
Hola! Olá!
Bon dia! Bom dia!
Com va? Como estás?
A reveure! Até à próxima!
Fins aviat! Até breve!

Quina és la millor manera d’aprendre el portuguès europeu?

Aprendre el portuguès europeu pot ser un repte per a molts. No obstant això, amb les estratègies adequades, es pot aconseguir. La immersió completa en la cultura és una de les maneres més eficients. Escoltar música, podcasts o veure pel·lícules en portuguès pot ser divertit i educatiu. Aquesta exposició ajuda a familiaritzar-se amb l‘entonació, vocabulari i estructures lingüístiques. El portuguès (PT) per a principiants és un dels més de 50 paquets d’idiomes gratuïts que podeu obtenir de nosaltres. ’50LANGUAGES’ és la manera eficaç d’aprendre portuguès (PT) en línia i de forma gratuïta. Els nostres materials didàctics per al curs de portuguès (PT) estan disponibles en línia i com a aplicacions per a iPhone i Android.

Parlar amb freqüència és essencial. Si no tens algú amb qui practicar, hi ha moltes plataformes en línia que connecten estudiants amb parlants nadius per intercanviar idiomes. La pràctica diària és fonamental per a la fluïdesa. Dedica almenys 20 minuts cada dia a estudiar o practicar. La consistència reforçarà la memòria i les habilitats comunicatives. Amb aquest curs podeu aprendre portuguès (PT) de manera independent, sense professor i sense escola d’idiomes! Les lliçons estan clarament estructurades i t’ajudaran a assolir els teus objectius.

Prova diferents recursos d‘aprenentatge. Algunes persones prefereixen llibres tradicionals, mentre que altres utilitzen aplicacions mòbils. Descobreix què funciona millor per a tu. Familiaritza‘t amb la gramàtica i el vocabulari bàsic, però no et concentris només en això. El més important és comunicar-se, fins i tot si comet errors. Aprèn portuguès (PT) ràpidament amb 100 lliçons de portuguès (PT) organitzades per tema. Els fitxers d’àudio MP3 de les lliçons van ser parlats per parlants nadius de portuguès (PT). T’ajuden a millorar la teva pronunciació.

Forma grups d‘estudi amb amics o altres estudiants. La motivació mútua i el suport poden ser d‘una gran ajuda. Debatre i parlar ajudarà a solidificar el que has après. Si és possible, viatja a Portugal. Aquesta experiència t‘ofereix una immersió total, permetent-te practicar el portuguès en situacions reals i connectar amb la cultura local.

Fins i tot els principiants de portuguès (PT) poden aprendre portuguès (PT) de manera eficient amb ’50LANGUAGES’ a través de les frases pràctiques. Primer coneixeràs les estructures bàsiques de la llengua. Els diàlegs d’exemple us ajuden a expressar-vos en la llengua estrangera. No calen coneixements previs.

Fins i tot els estudiants avançats poden repetir i consolidar el que han après. Aprens frases correctes i pronunciades amb freqüència i les pots utilitzar immediatament. Seràs capaç de comunicar-te en situacions quotidianes. Aprofiteu la pausa per dinar o el temps al trànsit per aprendre uns minuts de portuguès (PT). S’aprèn tant en moviment com a casa.