کتاب لغت

fa ‫دیروز – امروز – فردا‬   »   ta நேற்று-இன்று-நாளை

‫10 [ده]‬

‫دیروز – امروز – فردا‬

‫دیروز – امروز – فردا‬

10 [பத்து]

10 [Pattu]

நேற்று-இன்று-நாளை

[nēṟṟu-iṉṟu-nāḷai]

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی تاميلی بازی بیشتر
‫دیروز شنبه بود.‬ நேற்று சனிக்கிழமை. நேற்று சனிக்கிழமை. 1
nē--u-ca-i--i--m-i. nēṟṟu caṉikkiḻamai.
‫دیروز ‫من سینما بودم.‬ நான் நேற்று ஒரு திரைஅரங்கத்தில் இருந்தேன். நான் நேற்று ஒரு திரைஅரங்கத்தில் இருந்தேன். 1
N-- nē-ṟu-o-u-tir-i-ar--ka---l ir-nt--. Nāṉ nēṟṟu oru tirai'araṅkattil iruntēṉ.
‫فیلم جالبی بود.‬ திரைப்படம் சுவாரசியமாக இருந்தது. திரைப்படம் சுவாரசியமாக இருந்தது. 1
T--ai-p-ṭ-m----ā-a----m--a---------. Tiraippaṭam cuvāraciyamāka iruntatu.
‫امروز یکشنبه است.‬ இன்று ஞாயிற்றுகிழமை. இன்று ஞாயிற்றுகிழமை. 1
I--u ñ-y-ṟ-u--ḻ-m--. Iṉṟu ñāyiṟṟukiḻamai.
‫من امروز کار نمی‌کنم.‬ நான் இன்று வேலை செய்யப்போவது இல்லை. நான் இன்று வேலை செய்யப்போவது இல்லை. 1
Nāṉ-i----vē-ai --yya-p-v-tu i----. Nāṉ iṉṟu vēlai ceyyappōvatu illai.
‫من امروز در خانه می‌مانم (هستم).‬ நான் என் வீட்டில் தான் இருக்கின்றேன். நான் என் வீட்டில் தான் இருக்கின்றேன். 1
Nāṉ -ṉ-vīṭ--- --ṉ---u--iṉ---. Nāṉ eṉ vīṭṭil tāṉ irukkiṉṟēṉ.
‫فردا دوشنبه است.‬ நாளை திங்கட்கிழமை. நாளை திங்கட்கிழமை. 1
N-ḷai--iṅ--ṭ---a---. Nāḷai tiṅkaṭkiḻamai.
‫من فردا دوباره کار می‌کنم.‬ நான் நாளை மீண்டும் வேலைக்குச் செல்வேன். நான் நாளை மீண்டும் வேலைக்குச் செல்வேன். 1
N-ṉ--āḷai -īṇṭ-m -ē-aik-uc----v--. Nāṉ nāḷai mīṇṭum vēlaikkuc celvēṉ.
‫من در اداره کار می‌کنم.‬ நான் ஓர் அலுவலகத்தில் பணி புரிகிறேன். நான் ஓர் அலுவலகத்தில் பணி புரிகிறேன். 1
N-ṉ--r -l--a---at-il--a-- ---ikiṟ-ṉ. Nāṉ ōr aluvalakattil paṇi purikiṟēṉ.
‫این کیست؟‬ இது யார்? இது யார்? 1
I-u-yār? Itu yār?
‫این پیتر است.‬ இது பீட்டர். இது பீட்டர். 1
It- pīṭṭa-. Itu pīṭṭar.
‫پیتر دانشجو است.‬ பீட்டர் ஒரு மாணவன். பீட்டர் ஒரு மாணவன். 1
Pī-ṭar-o------a-a-. Pīṭṭar oru māṇavaṉ.
‫این کیست؟‬ இது யார்? இது யார்? 1
I-- y-r? Itu yār?
‫این مارتا است.‬ இது மார்த்தா. இது மார்த்தா. 1
It- -----ā. Itu mārttā.
‫مارتا منشی است.‬ மார்த்தா ஓர் உதவியாளர் (செயலாளர்). மார்த்தா ஓர் உதவியாளர் (செயலாளர்). 1
M----ā ōr-----i-ā-ar-(c--alā-a-). Mārttā ōr utaviyāḷar (ceyalāḷar).
‫پیتر و مارتا با هم دوست هستند.‬ பீட்டரும் மார்த்தாவும் நண்பர்கள். பீட்டரும் மார்த்தாவும் நண்பர்கள். 1
Pīṭṭaru- -ārtt-v-m-n--p-rka-. Pīṭṭarum mārttāvum naṇparkaḷ.
‫پیتر دوست پسر مارتا است.‬ பீட்டர் மார்த்தாவின் நண்பன். பீட்டர் மார்த்தாவின் நண்பன். 1
Pī-ṭar -ā-tt-v-ṉ na-pa-. Pīṭṭar mārttāviṉ naṇpaṉ.
‫مارتا دوست دختر پیتر است.‬ மார்த்தா பீட்டரின் தோழி. மார்த்தா பீட்டரின் தோழி. 1
M--ttā-pīṭ---i- --ḻ-. Mārttā pīṭṭariṉ tōḻi.

‫یادگیری در خواب‬

‫امروزه، آموختن زبان خارجی، بخشی از آموزش عمومی است.‬ ‫اگر فقط یادگیری آنها خیلی خسته کننده نباشد!‬ ‫خبر خوبی برای کسانی است که با آن مشکل دارند.‬ ‫ما در هنگام خواب به مؤثر ترین وجه یاد می گیریم!‬ ‫مطالعات علمی مختلف به این نتیجه رسیده اند.‬ ‫و ما می توانیم از آن برای یادگیری زبان استفاده کنیم.‬ ‫ما در خواب، وقایع روزانه را مرور می کنیم.‬ ‫مغز ما تجربه های جدید را تجزیه و تحلیل می کند.‬ ‫آن چه را که تجربه کرده ایم یک بار دیگر در باره آن فکر می کنیم.‬ ‫و محتوای جدید در مغز ما تقویت می شود.‬ ‫بخصوص مطالبی که درست قبل از به خواب رفتن آموخته ایم به خوبی حفظ می شوند.‬ ‫بنابراین، مرور مطالب مهم در شامگاه می تواند مفید باشد.‬ ‫هر یک از مراحل مختلف خواب مختصّ محتوای آموزش های مختلف استد.‬ ‫مرحله دیدن رؤیا در خواب مرحله حرکتی ناشی از عمل فکری یادگیری را تقویت میکند.‬ ‫نواختن موسیقی یا ورزش دراین طبقه قرار دارد.‬ ‫بر عکس، یادگیری دانش محض در مرحله خواب عمیق صورت می گیرد.‬ ‫در اینجا هر مطلبی را که یاد می گیریم مرور می شود.‬ ‫حتی لغت و دستور زبان!‬ ‫هنگامی که زبان یاد می گیریم، مغز ما باید به شدّت کار کند.‬ ‫باید کلمات و قواعد جدید را ذخیره کند.‬ ‫این مطالب یک بار دیگر در خواب بازخوانی می شود.‬ ‫محقّقان این را نظریه بازخوانی می نامند.‬ ‫به هر حال، مهم این است که شما خوب بخوابید.‬ ‫بدن و ذهن باید به طور مناسبی تجدید نیرو کنند.‬ ‫فقط پس از خواب خوب است که مغز می تواند به طور مؤثر کار کند.‬ ‫می توان گفت: خواب خوب، عملکرد ادراکی خوب.‬ ‫زمانی که ما در حال استراحت هستیم، مغز ما هنوز فعّال است...‬ ‫پس: Gute Nacht, Good night, buona notte, dobrou NOC!‬