کتاب لغت

fa ‫گفتگوی کوتاه 3‬   »   ta உரையாடல் 3

‫22 [بیست و دو]‬

‫گفتگوی کوتاه 3‬

‫گفتگوی کوتاه 3‬

22 [இருபத்தி இரண்டு]

22 [Irupatti iraṇṭu]

உரையாடல் 3

[uraiyāṭal 3]

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی تاميلی بازی بیشتر
‫شما سیگار می‌کشید؟‬ நீங்கள் புகை பிடிப்பீர்களா? நீங்கள் புகை பிடிப்பீர்களா? 1
nīṅ-aḷ-puka- p-ṭi-p--k-ḷā? nīṅkaḷ pukai piṭippīrkaḷā?
‫در گذشته، بله.‬ முன்னே புகை பிடித்துக்கொண்டு இருந்தேன். முன்னே புகை பிடித்துக்கொண்டு இருந்தேன். 1
M-ṉ-ē pu-a- pi--ttu--oṇṭ----un--ṉ. Muṉṉē pukai piṭittukkoṇṭu iruntēṉ.
‫اما حالا دیگر سیگار نمی‌کشم.‬ ஆனால் இப்பொழுது பிடிப்பதில்லை. ஆனால் இப்பொழுது பிடிப்பதில்லை. 1
Ā--l ippoḻutu--i-i-pa-il-a-. Āṉāl ippoḻutu piṭippatillai.
‫اذیت می‌شوید اگر من سیگار بکشم؟‬ நான் புகை பிடித்தால் உங்களுக்கு தொல்லையாக இருக்குமா? நான் புகை பிடித்தால் உங்களுக்கு தொல்லையாக இருக்குமா? 1
N---p-ka-----i-tā- -ṅ-a---k- t--laiyāk---ruk-umā? Nāṉ pukai piṭittāl uṅkaḷukku tollaiyāka irukkumā?
‫نه، مطلقاً نه.‬ இல்லை, இல்லவே இல்லை. இல்லை, இல்லவே இல்லை. 1
Illa-,-il-a-- i-l--. Illai, illavē illai.
‫من را ناراحت نمی‌کند.‬ அதனால் எனக்கு தொந்திரவு இல்லை. அதனால் எனக்கு தொந்திரவு இல்லை. 1
At-ṉ-l--ṉ-kk--t--ti-av- i-l--. Ataṉāl eṉakku tontiravu illai.
‫شما چیزی می‌نوشید؟‬ நீங்கள் ஏதாவது குடிக்கிறீர்களா? நீங்கள் ஏதாவது குடிக்கிறீர்களா? 1
N-ṅk-- -t--a------ik-iṟīr-aḷ-? Nīṅkaḷ ētāvatu kuṭikkiṟīrkaḷā?
‫یک گیلاس کنیاک؟‬ ஒரு ப்ரான்டி? ஒரு ப்ரான்டி? 1
O-- -r--ṭi? Oru prāṉṭi?
‫نه، ترجیح می‌دهم آبجو بنوشم.‬ இல்லை,இருந்தால் ஒரு பியர். இல்லை,இருந்தால் ஒரு பியர். 1
I--a-,ir--t-- -ru p-y-r. Illai,iruntāl oru piyar.
‫شما زیاد مسافرت می‌کنید؟‬ நீங்கள் நிறைய பயணம் செய்வீர்களா? நீங்கள் நிறைய பயணம் செய்வீர்களா? 1
N-ṅ-a--ni--i-- --ya-am c--vī--aḷā? Nīṅkaḷ niṟaiya payaṇam ceyvīrkaḷā?
‫بله، البته اکثرا سفرهای کاری است.‬ ஆமாம்,அதிகம் தொழில் முறையில் தான். ஆமாம்,அதிகம் தொழில் முறையில் தான். 1
Ām---a---am-t-ḻ-l---ṟa--il-tā-. Āmām,atikam toḻil muṟaiyil tāṉ.
‫اما حالا اینجا تعطیلاتمان را می‌گذرانیم.‬ ஆனால் இப்பொழுது நாங்கள் விடுமுறையில் இருக்கிறோம். ஆனால் இப்பொழுது நாங்கள் விடுமுறையில் இருக்கிறோம். 1
Āṉā----po-ut--n--k---v-ṭum-ṟai--- --u--i---. Āṉāl ippoḻutu nāṅkaḷ viṭumuṟaiyil irukkiṟōm.
‫اینجا چقدر گرم است.‬ மிகவும் சூடாக இருக்கிறது! மிகவும் சூடாக இருக்கிறது! 1
Mik-v------āk- -ru----a--! Mikavum cūṭāka irukkiṟatu!
‫بله امروز واقعاً خیلی گرم است.‬ ஆம்.இன்று மிகவும் சூடாக இருக்கிறது. ஆம்.இன்று மிகவும் சூடாக இருக்கிறது. 1
Ām-I--u--ik--um c---k---ruk---at-. Ām.Iṉṟu mikavum cūṭāka irukkiṟatu.
‫برویم روی بالکن.‬ பால்கனிக்கு செல்வோம் வாருங்கள். பால்கனிக்கு செல்வோம் வாருங்கள். 1
Pāl--ṉ-k-u c-lv-- v-ruṅkaḷ. Pālkaṉikku celvōm vāruṅkaḷ.
‫فردا اینجا یک مهمانی برگزار می‌شود.‬ நாளை இங்கு ஒரு விருந்து இருக்கிறது. நாளை இங்கு ஒரு விருந்து இருக்கிறது. 1
N-ḷa--i----o---vir-n-- --u-kiṟa-u. Nāḷai iṅku oru viruntu irukkiṟatu.
‫شما هم می‌آیید؟‬ நீங்களும் வரப்போகிறீர்களா? நீங்களும் வரப்போகிறீர்களா? 1
N---a-u-----app-ki--r----? Nīṅkaḷum varappōkiṟīrkaḷā?
‫بله، ما هم دعوت شده ایم.‬ ஆம்.எங்களையும் அழைத்திருக்கிறார்கள். ஆம்.எங்களையும் அழைத்திருக்கிறார்கள். 1
Ā--E-k---iyum -ḻ-ittir-k-iṟ-r-a-. Ām.Eṅkaḷaiyum aḻaittirukkiṟārkaḷ.

‫زبان و نگارش‬

‫از زبان برای ارتباط بین افراد استفاده می شود.‬ ‫هنگامی که ما صحبت می کنیم، ما به بیان فکر و احساس خود می پردازیم.‬ ‫برای انجام این کار، ما همیشه قواعد زبان را رعایت نمی کنیم.‬ ‫ما از زبان خود، از زبان بومی خود استفاده می کنیم. ‬ ‫این موضوع در زبان نوشتاری متفاوت است.‬ ‫در اینجا، همه قواعد زبان ما نمایش داده می شود.‬ ‫نوشتن زبان را تبدیل به یک زبان واقعی می کند.‬ ‫نوشتن زبان را قابل مشاهده می کند.‬ ‫از طریق نوشتن، دانش هزاران سال به ما منتقل شده اند.‬ ‫به این دلیل نوشتن اساس هر فرهنگ پیچیده است.‬ ‫اولین شکل نوشتن در پیش از 5،000 سال پیش اختراع شده است.‬ ‫این خط میخی سومری ها بود.‬ ‫که در صفحه های خاک رس حک شده بود.‬ ‫این خط میخی برای سیصد سال مورد استفاده قرار گرفت.‬ ‫خط هیروگلیف مصریان باستان هم به همین اندازه دوام داشت.‬ ‫دانشمندان بی شماری به مطالعه آن پرداخته اند.‬ ‫هیروگلیف یک سیستم نوشتاری نسبتا پیچیده است.‬ ‫امّا، این خط احتمالا به یک دلیل بسیار ساده اختراع شده است.‬ ‫مصر در آن زمان یک پادشاهی گسترده با ساکنان بسیار بود.‬ ‫زندگی روزمره و از همه مهمتر نظام اقتصادی آن نیاز به سازماندهی داشت.‬ ‫مالیات و حسابداری هم نیاز به یک مدیریت کارآمد داشت.‬ ‫به این دلیل، مصریان باستان، علائم تصویری خود را ایجاد کردند.‬ ‫از سوی دیگر، سیستم های نوشتاری الفبائی، به زمان سومریان باز می گردد.‬ ‫هر سیستم نوشتاری خصوصیات افرادی که از آن استفاده می کرده اند را نشان می دهد.‬ ‫علاوه بر این، هر کشور نشان ویژگی های خود را از طریق نوشتن نشان می دهد.‬ ‫متاسفانه، هنر خطاطی در حال انقراض است.‬ ‫تکنولوژی مدرن استفاده از آن را تقریبا غیر ضروری ساخته است.‬ ‫بنابراین: تنها صحبت نکنند، به نوشتن هم ادامه بدهید!‬