کتاب لغت

fa ‫در باغ وحش‬   »   ta விலங்குக் காட்சிச் சாலையில்

‫43 [چهل و سه]‬

‫در باغ وحش‬

‫در باغ وحش‬

43 [நாற்பத்து மூன்று]

43 [Nāṟpattu mūṉṟu]

விலங்குக் காட்சிச் சாலையில்

[vilaṅkuk kāṭcic cālaiyil]

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی تاميلی بازی بیشتر
‫آنجا باغ وحش است.‬ விலங்ககம் அங்கு இருக்கிறது. விலங்ககம் அங்கு இருக்கிறது. 1
v-----------ṅku-i--kk--atu. vilaṅkakam aṅku irukkiṟatu.
‫زرافه‌ها آنجا هستند.‬ ஒட்டைச்சிவிங்கிகள் அங்கே இருக்கின்றன. ஒட்டைச்சிவிங்கிகள் அங்கே இருக்கின்றன. 1
Oṭṭaicci--ṅ-i-a---ṅ-ē--ruk-iṉṟ--a. Oṭṭaicciviṅkikaḷ aṅkē irukkiṉṟaṉa.
‫قسمت خرسها کجا است؟‬ கரடிகள் எங்கே இருக்கின்றன? கரடிகள் எங்கே இருக்கின்றன? 1
Ka--ṭi-a- -ṅ-- i-uk-iṉ----? Karaṭikaḷ eṅkē irukkiṉṟaṉa?
‫قسمت فیل ها کجا است؟‬ யானைகள் எங்கே இருக்கின்றன? யானைகள் எங்கே இருக்கின்றன? 1
Y--a--a---ṅ-ē-iruk-iṉṟ-ṉ-? Yāṉaikaḷ eṅkē irukkiṉṟaṉa?
‫قسمت ‫مارها کجا است؟‬ பாம்புகள் எங்கே இருக்கின்றன? பாம்புகள் எங்கே இருக்கின்றன? 1
Pām-ukaḷ-e-kē---ukkiṉṟa--? Pāmpukaḷ eṅkē irukkiṉṟaṉa?
‫قسمت ‫شیرها کجا است؟‬ சிங்கங்கள் எங்கே இருக்கின்றன? சிங்கங்கள் எங்கே இருக்கின்றன? 1
Ciṅ-a-ka- eṅkē ---k-i-ṟ---? Ciṅkaṅkaḷ eṅkē irukkiṉṟaṉa?
‫من یک دوربین عکاسی دارم.‬ என்னிடம் ஒரு காமரா/ புகைப்படக்கருவி இருக்கிறது. என்னிடம் ஒரு காமரா/ புகைப்படக்கருவி இருக்கிறது. 1
Eṉṉ-ṭa--o-u ----rā/ --kai-pa--kk------i---kiṟ---. Eṉṉiṭam oru kāmarā/ pukaippaṭakkaruvi irukkiṟatu.
‫من یک دوربین فیلم برداری هم دارم.‬ என்னிடம் ஒரு விடியோ காமரா/ நிழற்படம்பதிக்கும் கருவி கூட இருக்கிறது. என்னிடம் ஒரு விடியோ காமரா/ நிழற்படம்பதிக்கும் கருவி கூட இருக்கிறது. 1
E-ṉiṭam ----v-ṭ-yō-k---rā----ḻ-ṟ-a--mpa--kk-- ka-uv- -ū-a--rukki-at-. Eṉṉiṭam oru viṭiyō kāmarā/ niḻaṟpaṭampatikkum karuvi kūṭa irukkiṟatu.
‫کجا می‌توانم باطری پیدا کنم؟‬ பாட்டரி மின்கலன் எங்கு கிடைக்கும்? பாட்டரி மின்கலன் எங்கு கிடைக்கும்? 1
P-ṭ-ari m--k--aṉ eṅku -iṭaik---? Pāṭṭari miṉkalaṉ eṅku kiṭaikkum?
‫قسمت ‫پنگوئن ها کجا است؟‬ பெஙகுவின்கள் எங்கே இருக்கின்றன? பெஙகுவின்கள் எங்கே இருக்கின்றன? 1
P-ṅa---iṉka--e----i--k---ṟ--a? Peṅakuviṉkaḷ eṅkē irukkiṉṟaṉa?
‫قسمت ‫کانگوروها کجا است؟‬ கங்காருக்கள் எங்கே இருக்கின்றன? கங்காருக்கள் எங்கே இருக்கின்றன? 1
Ka--āru--aḷ-eṅ-- i-u----ṟa--? Kaṅkārukkaḷ eṅkē irukkiṉṟaṉa?
‫قسمت کرگدن ها کجا است؟‬ காண்டாமிருகங்கள் எங்கே இருக்கின்றன? காண்டாமிருகங்கள் எங்கே இருக்கின்றன? 1
Kā-ṭā-iru----aḷ -ṅkē iru-k-ṉṟaṉ-? Kāṇṭāmirukaṅkaḷ eṅkē irukkiṉṟaṉa?
‫توالت کجاست؟‬ கழிவறை எங்கே இருக்கிறது? கழிவறை எங்கே இருக்கிறது? 1
Kaḻi-aṟa--eṅ----ru-k-ṟ---? Kaḻivaṟai eṅkē irukkiṟatu?
‫آنجا یک کافه است.‬ அதோ அங்கு ஒரு சிற்றுண்டிச்சாலை இருக்கிறது. அதோ அங்கு ஒரு சிற்றுண்டிச்சாலை இருக்கிறது. 1
Atō a-k----u ---ṟuṇ-iccālai -ruk-i-a--. Atō aṅku oru ciṟṟuṇṭiccālai irukkiṟatu.
‫آنجا یک رستوران است.‬ அதோ அங்கு ஓர் உணவகம் இருக்கிறது. அதோ அங்கு ஓர் உணவகம் இருக்கிறது. 1
A-ō-aṅ-u--------a--------k-ṟ-tu. Atō aṅku ōr uṇavakam irukkiṟatu.
‫قسمت ‫شترها کجا است؟‬ ஒட்டகங்கள் எங்கே இருக்கின்றன? ஒட்டகங்கள் எங்கே இருக்கின்றன? 1
O--ak---a--eṅkē iru-kiṉṟ-ṉ-? Oṭṭakaṅkaḷ eṅkē irukkiṉṟaṉa?
‫قسمت ‫گوریل ها و گورخرها کجا است؟‬ கொரில்லாக்குரங்குகளும் வரிக்குதிரைகளும் எங்கே இருக்கின்றன? கொரில்லாக்குரங்குகளும் வரிக்குதிரைகளும் எங்கே இருக்கின்றன? 1
K--ill----ra-ku---u- var---utir-----um-e-k- --ukkiṉ-a--? Korillākkuraṅkukaḷum varikkutiraikaḷum eṅkē irukkiṉṟaṉa?
‫قسمت ‫ببرها و تمساح ها کجا است؟‬ புலிகளும் முதலைகளும் எங்கே இருக்கின்றன? புலிகளும் முதலைகளும் எங்கே இருக்கின்றன? 1
P--ik-ḷ-m-mut-l-ik-ḷ----ṅ-ē-iru-k----ṉ-? Pulikaḷum mutalaikaḷum eṅkē irukkiṉṟaṉa?

‫زبان باسک‬

‫چهار زبان شناخته شده در اسپانیا وجود دارد.‬ ‫این زبان ها اسپانیائی، کاتالونیائی گالیسیائی و باسک هستند.‬ ‫زبان باسک تنها زبانی است که ریشه های لاتین ندارد.‬ ‫به این زبان در منطقه مرزی بین سپانیا و فرانسه سخن گفته می شود.‬ ‫حدود هشتصد هزار نفر به این زبان صحبت می کنند.‬ ‫باسک قدیمی ترین زبان در اروپاست.‬ ‫امّا منشا این زبان هنوز ناشناخته است.‬ ‫از این رو، باسک برای زبانشناسان امروز به صورت یک معما باقی مانده است.‬ ‫همچنین، باسک تنها زبان منزوی اروپاست.‬ ‫می توان گفت، که از نظر اصلیّت به هیچ زبان دیگری مربوط نیست.‬ ‫موقعیت جغرافیایی باسک می تواند دلیلی بر این امر باشد.‬ ‫مردم باسک به علت وجود کوه ها و شیب های آن همیشه در انزوا زندگی کرده اند.‬ ‫به این ترتیب، این زبان حتی پس از حمله هند و اروپاییان جان سالم بدر برد.‬ ‫ریشه کلمه باسک به vascones لاتین بر می گردد.‬ ‫باسک ها خود را Euskaldunak، یا به زبان باسک مگویائیین می نامند.‬ ‫این نشان می دهد آنها چه اندازه با زبان خود یعنی Euskara شناخته می شوند.‬ ‫زبان یوسکارا قرن ها بیشتر به صورت شفاهی به نسل های بعدی منتقل شده است.‬ ‫بنابراین، تنها چند منبع کتبی از آن وجود دارد.‬ ‫این زبان هنوز به طور کامل، استاندارد نشده است.‬ ‫اکثر باسکی ها، دو یا چند زبانه هستند.‬ ‫اما زبان باسک راهنوز حفظ کرده اند.‬ ‫زیرا، منطقه باسک، یک منطقه خودمختار است.‬ ‫و این امر، فرآیند سیاست گذاری زبان و برنامه های فرهنگی را تسهیل می کند.‬ ‫در باسک کودکان می توانند میان آموزش اسپانیایی یا باسکی یکی را انتخاب کنند.‬ ‫همچنین انواع مختلف ورزش های سنتی در باسک وجود دارد.‬ ‫بنابراین، به نظر می رسد که فرهنگ و زبان باسک می تواند آینده ای داشته باشد.‬ ‫ضمنا، تمام جهان یک کلمه باسکی می داند.‬ ‫و آن نام خانوادگی "El Che" است - آری، درست است، چه گوارا!‬