کتاب لغت

fa ‫احساسات‬   »   ta உணர்வுகள்

‫56 [پنجاه و شش]‬

‫احساسات‬

‫احساسات‬

56 [ஐம்பத்தி ஆறு]

56 [Aimpatti āṟu]

உணர்வுகள்

[uṇarvukaḷ]

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی تاميلی بازی بیشتر
‫تمایل به انجام کاری داشتن‬ விருப்பப்படல் விருப்பப்படல் 1
viru--ap-a--l viruppappaṭal
‫ما تمایل به انجام کاری داریم.‬ எங்களுக்கு விருப்பம். எங்களுக்கு விருப்பம். 1
eṅ---u--u -ir-pp--. eṅkaḷukku viruppam.
‫ما تمایل به انجام کاری نداریم.‬ எங்களுக்கு விருப்பம் இல்லை. எங்களுக்கு விருப்பம் இல்லை. 1
E---ḷ-k-u v-rup-am----a-. Eṅkaḷukku viruppam illai.
‫ترس داشتن‬ பயப்படல் பயப்படல் 1
Payappaṭ-l Payappaṭal
‫من می‌ترسم.‬ எனக்கு பயமாக இருக்கிறது. எனக்கு பயமாக இருக்கிறது. 1
e-a-ku-p-y-m--a--r-k-i--tu. eṉakku payamāka irukkiṟatu.
‫من نمی‌ترسم.‬ எனக்கு பயமில்லை. எனக்கு பயமில்லை. 1
E-ak-u p--ami-lai. Eṉakku payamillai.
‫وقت داشتن‬ நேரம் இருத்தல் நேரம் இருத்தல் 1
N-ram-i-u-t-l Nēram iruttal
‫او (مرد) وقت دارد.‬ அவருக்கு நேரம் இருக்கிறது. அவருக்கு நேரம் இருக்கிறது. 1
a--rukk-----a- -ruk--ṟ---. avarukku nēram irukkiṟatu.
‫او (مرد) وقت ندارد.‬ அவருக்கு நேரம் இல்லை. அவருக்கு நேரம் இல்லை. 1
Av--u-k--n-r----lla-. Avarukku nēram illai.
‫بی حوصله بودن‬ சலிப்படைதல் சலிப்படைதல் 1
Cal--p-ṭ-ital Calippaṭaital
‫او (زن) بی حوصله است.‬ அவளுக்கு சலிப்பாக இருக்கிறது. அவளுக்கு சலிப்பாக இருக்கிறது. 1
a---u--- c--i--āk- -ruk--ṟ---. avaḷukku calippāka irukkiṟatu.
‫او (زن) حوصله دارد.‬ அவளுக்கு சலிப்பாக இல்லை. அவளுக்கு சலிப்பாக இல்லை. 1
Av---kk---al--p-ka ill--. Avaḷukku calippāka illai.
‫گرسنه بودن‬ பசியுடன் இருத்தல் பசியுடன் இருத்தல் 1
P-ciyuṭ---i-ut-al Paciyuṭaṉ iruttal
‫شما گرسنه هستید؟‬ உனக்கு பசிக்கிறதா? உனக்கு பசிக்கிறதா? 1
uṉa-k---ac--k-ṟatā? uṉakku pacikkiṟatā?
‫شما گرسنه نیستید؟‬ உனக்கு பசியில்லையா? உனக்கு பசியில்லையா? 1
U--kk- p---yi-la-y-? Uṉakku paciyillaiyā?
‫تشنه بودن‬ தாகமுடன் இருத்தல் தாகமுடன் இருத்தல் 1
Tāk-mu-aṉ ir-t-al Tākamuṭaṉ iruttal
‫آنها تشنه هستند.‬ அவர்களுக்கு தாகமாக இருக்கிறது. அவர்களுக்கு தாகமாக இருக்கிறது. 1
a-------kku t-kam-------kkiṟ-tu. avarkaḷukku tākamāka irukkiṟatu.
‫آنها تشنه نیستند.‬ அவர்களுக்கு தாகம் இல்லை. அவர்களுக்கு தாகம் இல்லை. 1
A-ar-aḷu--u-tā-a- illai. Avarkaḷukku tākam illai.

‫زبان های مخفی‬

‫با استفاده از زبان، هدف ما بیان آنچه فکر و احساس می کنیم است.‬ ‫پس، درک مهم ترین هدف یک زبان است.‬ ‫اما گاهی اوقات مردم مایل نیستند که همه آنها را درک کنند.‬ ‫در این شرایط، آنها برای خود زبان مخفی اختراع می کنند.‬ ‫زبان مخفی هزاران سال مردم را مجذوب خود کرده است.‬ ‫برای نمونه، ژولیوس سزار برای خود یک زبان مخفی داشت.‬ ‫او پیام های مخفی خود را به تمام نقاط امپراتوری خود می فرستاد.‬ ‫دشمنان او نمی توانستند این اطلاعات رمزی را بخوانند.‬ ‫زبان های مخفی ارتباطات محافظت شده هستند.‬ ‫ما بوسیله زبان مخفی خود را از دیگران متمایز می سازیم.‬ ‫به این طریق نشان می دهیم که ما به یک گروه خاص تعلق داریم.‬ ‫دلایل مختلفی برای استفاده از زبان مخفی وجود دارد.‬ ‫عشّاق همیشه نامه های خود را به رمز می نویسند.‬ ‫برخی از گروه های حرفه ای هم زبان مخصوص به خود دارند.‬ ‫جادوگران، دزدان، و اهل کسب و کار هم برای خود زبان دارند.‬ ‫اما بیشتر اوقات از زبان مخفی برای اهداف سیاسی استفاده می شود.‬ ‫تقریبا از زبان مخفی در تمام جنگ ها استفاده شده است.‬ ‫ارتش و قسمت جاسوسی برای خود متخصّین زبان مخفی دارند.‬ ‫رمز شناسی علم کد گذاری است.‬ ‫کدهای مدرن بر اساس فرمول های پیچیده ریاضی ساخته می شوند.‬ ‫ولی برای رمز گشائی بسیار دشوار هستند.‬ ‫بدون زبان رمز، زندگی ما غیر قابل تصور خواهد بود.‬ ‫امروز در همه جا از اطلاعات رمزگذاری شده استفاده می شود.‬ ‫کارت های اعتباری و ای-میل ها - همه چیز با کد کار می کنند.‬ ‫زبان مخفی بخصوص برای کودکان هیجان انگیز است.‬ ‫آنها به تبادل پیام های مخفی با دوستان خود عشق می ورزند.‬ ‫زبان مخفی همچنین برای رشد کودکان مفید است...‬ ‫این زبان ها خلاقیّت و احساس را برای زبان افزایش می دهند!‬