کتاب لغت

fa ‫ سؤال کردن 1‬   »   ta கேள்வி கேட்பது 1

‫62 [شصت و دو]‬

‫ سؤال کردن 1‬

‫ سؤال کردن 1‬

62 [அறுபத்து இரண்டு]

62 [Aṟupattu iraṇṭu]

கேள்வி கேட்பது 1

[kēḷvi kēṭpatu 1]

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی تاميلی بازی بیشتر
‫یاد گرفتن، درس خواندن‬ கற்பது கற்பது 1
kaṟ--tu kaṟpatu
‫دانش آموزان زیاد درس می‌خوانند؟‬ மாணவர்கள் நிறைய கற்கின்றார்களா? மாணவர்கள் நிறைய கற்கின்றார்களா? 1
m--avark---n----------k-ṉṟ-rk-ḷ-? māṇavarkaḷ niṟaiya kaṟkiṉṟārkaḷā?
‫نه، آنها زیاد درس نمی‌خوانند.‬ இல்லை. கொஞ்சம்தான் கற்கிறார்கள். இல்லை. கொஞ்சம்தான் கற்கிறார்கள். 1
I--ai.---ñca-----kaṟkiṟ----ḷ. Illai. Koñcamtāṉ kaṟkiṟārkaḷ.
‫سؤال کردن‬ கேட்பது கேட்பது 1
Kē----u Kēṭpatu
‫شما از معلم زیاد سؤال می‌کنید؟‬ ஆசிரியரை நீங்கள் அடிக்கடி கேள்விகள் கேட்பதுண்டா? ஆசிரியரை நீங்கள் அடிக்கடி கேள்விகள் கேட்பதுண்டா? 1
āci---a-a- nīṅk-ḷ -ṭi--aṭ-----v-kaḷ k------ṇ-ā? āciriyarai nīṅkaḷ aṭikkaṭi kēḷvikaḷ kēṭpatuṇṭā?
‫نه، من از او (مرد) زیاد سؤال نمی‌کنم.‬ இல்லை,நான் அவரை அடிக்கடி கேள்விகள் கேட்பதில்லை. இல்லை,நான் அவரை அடிக்கடி கேள்விகள் கேட்பதில்லை. 1
Il--i,--ṉ----rai-a-ik-aṭ------ik---kēṭpat-llai. Illai,nāṉ avarai aṭikkaṭi kēḷvikaḷ kēṭpatillai.
‫جواب دادن‬ பதில் சொல்வது பதில் சொல்வது 1
Pat-- -olv-tu Patil colvatu
‫لطفاً جواب دهید.‬ தயவு செய்து பதில் சொல்லவும். தயவு செய்து பதில் சொல்லவும். 1
t--avu-----u --t-- ---l-vu-. tayavu ceytu patil collavum.
‫من جواب می‌دهم.‬ நான் பதில் அளிக்கிறேன். நான் பதில் அளிக்கிறேன். 1
Nā- -a----a-ik--ṟ--. Nāṉ patil aḷikkiṟēṉ.
‫کار کردن‬ வேலை செய்வது வேலை செய்வது 1
V-la----y--tu Vēlai ceyvatu
‫او (مرد) الآن کار می‌کند؟‬ அவன் இப்பொழுது வேலை செய்து கொண்டிருக்கிறானா? அவன் இப்பொழுது வேலை செய்து கொண்டிருக்கிறானா? 1
a--ṉ ip------ ----i-c---- -o--i--k--ṟ---? avaṉ ippoḻutu vēlai ceytu koṇṭirukkiṟāṉā?
‫بله، او (مرد) الآن کار می‌کند.‬ ஆம்,அவன் இப்பொழுது வேலை செய்து கொண்டிருக்கிறான். ஆம்,அவன் இப்பொழுது வேலை செய்து கொண்டிருக்கிறான். 1
Ām--v-- --p--ut- ---a--ce-t- koṇṭir-kki---. Ām,avaṉ ippoḻutu vēlai ceytu koṇṭirukkiṟāṉ.
‫آمدن‬ வருவது வருவது 1
V-ruv--u Varuvatu
‫شما می‌آیید؟‬ நீங்கள் வருகிறீர்களா? நீங்கள் வருகிறீர்களா? 1
nīṅka---a-u-i-ī----ā? nīṅkaḷ varukiṟīrkaḷā?
‫بله، ما الآن می‌آییم.‬ ஆம்,நாங்கள் சீக்கிரம் வருகிறோம். ஆம்,நாங்கள் சீக்கிரம் வருகிறோம். 1
Ā-,-āṅ-aḷ ---ki-------------. Ām,nāṅkaḷ cīkkiram varukiṟōm.
‫زندگی (اقامت) کردن‬ வசிப்பது வசிப்பது 1
V----pa-u Vacippatu
‫شما در برلین زندگی می‌کنید؟‬ நீங்கள் பெர்லினில் வசிக்கிறீர்களா? நீங்கள் பெர்லினில் வசிக்கிறீர்களா? 1
nī---- p---iṉil --cik-iṟīrka-ā? nīṅkaḷ perliṉil vacikkiṟīrkaḷā?
‫بله من در برلین زندگی می‌کنم.‬ ஆம்,நான் பெர்லினில் வசிக்கிறேன். ஆம்,நான் பெர்லினில் வசிக்கிறேன். 1
Ā--nā--pe-l-ṉ---va-ik---ē-. Ām,nāṉ perliṉil vacikkiṟēṉ.

‫هر کس که می خواهد صحبت کند باید بنویسد!‬

‫آموختن زبان های خارجی همیشه آسان نیست.‬ ‫سخن گفتن برای اغلب دانشجویان رشته زبان به ویژه در آغاز دشوار است.‬ ‫بسیاری از آنها جرأت گفتن جملات به زبان جدید را ندارند.‬ ‫آنها از اشتباه کردن بیش از حد در هراس هستند.‬ ‫برای چنین دانش آموزانی، نوشتن می تواند یک راه حل باشد.‬ ‫کسی که می خواهد صحبت کردن را خوب بیاموزد باید تا حدّ ممکن بنویسد!‬ ‫نوشتن به ما برای پذیرش یک زبان جدید کمک می کند.‬ ‫دلایل زیادی برای این امر وجود دارد.‬ ‫نوشتن با صحبت کردن متفاوت است.‬ ‫و فرایند بسیار پیچیده تری دارد.‬ ‫هنگام نوشتن، ما زمان بیشتری را صرف انتخاب کلمات می کنیم.‬ ‫برای انجام این کار، مغز ما با زبان جدید به شدّت کار می کند.‬ ‫ما نیز در هنگام نوشتن بسیار راحت تر هستیم.‬ ‫هیچ کس انتظار پاسخی از ما ندارد.‬ ‫بنابراین، ما ترس از زبان را به آهستگی از دست می دهیم.‬ ‫علاوه بر این، نوشتن خلاقیّت را افزایش می دهد.‬ ‫ما احساس آزادی بیشتری داریم و با زبان جدید بیشتر بازی می کنیم.‬ ‫نوشتن همچنین به ما وقت بیشتری از صحبت کردن می دهد.‬ ‫و حافظه ما را تقویّت می کند!‬ ‫اما بزرگترین مزیت نوشتن غیرشخصی بودن آن است.‬ ‫بدین معنی که، ما از نزدیک می توانیم نتیجه بیان خود را ببینیم.‬ ‫ما همه چیز را به وضوح در مقابل خود می بینیم.‬ ‫به این ترتیب ما می توانیم در جریان نوشتن اشتباهات خود را رفع کنیم و نکات تازه بیاموزیم.‬ ‫مطلبی که شما را به زبان جدید می نویسید از لحاظ نظری اهمیّت ندارد.‬ ‫مهم تنظیم کردن جملات نوشته شده به طور منظم است.‬ ‫برای تمرین می توانید یک دوست از را دور در خارج از کشور برای خود پیدا کنید.‬ ‫بعد شما باید گاهگاهی باهم ملاقات حضوری داشته باشید.‬ ‫شما خواهید دید: که اکنون صحبت کردن بسیار آسان تر است!‬