Învață spaniolă gratuit

Învață spaniolă rapid și ușor cu cursul nostru de limbă „Spaniolă pentru începători”.

ro Română   »   es.png español

Învață spaniolă - primele cuvinte
Ceau! ¡Hola!
Bună ziua! ¡Buenos días!
Cum îţi merge? ¿Qué tal?
La revedere! ¡Adiós! / ¡Hasta la vista!
Pe curând! ¡Hasta pronto!

Ce este special la limba spaniolă?

Limba spaniolă este una dintre cele mai vorbite limbi din lume. Originară din Peninsula Iberică, s-a răspândit pe întregul glob prin colonizarea spaniolă, având astăzi vorbitori nativi în multe țări. Vocabularul spaniol este variat și bogat, reflectând influențele multiple ale limbii. Multe cuvinte spaniole au rădăcini latine, dar există și împrumuturi din arabă, limbile amerindiene și alte limbi. Spaniolă pentru începători este unul dintre cele peste 50 de pachete de limbi gratuite pe care le puteți obține de la noi. „50LANGUAGES” este modalitatea eficientă de a învăța spaniolă online și gratuit. Materialele noastre de predare pentru cursul de spaniolă sunt disponibile atât online, cât și ca aplicații pentru iPhone și Android.

Gramatica spaniolă are câteva particularități interesante, cum ar fi utilizarea dublă a negației și a unui sistem complex de conjugare a verbelor. Acestea permit exprimarea nuanțelor subtile de sens și de timp. Pronunția spaniolă este relativ regulată, cu reguli clare de accentuare și o corespondență aproape exactă între grafeme și foneme. Aceasta facilitează învățarea limbii de către non-vorbitorii nativi. Cu acest curs puteți învăța spaniolă independent - fără profesor și fără școală de limbi străine! Lecțiile sunt clar structurate și vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele.

Ortografia spaniolă este de asemenea regulată și în mare măsură fonetică. Există câteva excepții, dar în general cuvintele se scriu așa cum se pronunță. Diversitatea dialectală este o altă caracteristică remarcabilă a limbii spaniole. Fiecare regiune vorbitoare de spaniolă are propriul său accent și uneori vocabular specific, reflectând diversitatea culturală a lumii hispanice. Învață spaniolă rapid cu 100 de lecții de limba spaniolă organizate pe subiecte. Fișierele audio MP3 pentru lecții au fost vorbite de vorbitori nativi de spaniolă. Ele vă ajută să vă îmbunătățiți pronunția.

Literatura spaniolă este una dintre cele mai valoroase din lume. Autori precum Cervantes, Lorca și Márquez au contribuit la crearea unui patrimoniu literar impresionant, scriind în spaniolă. Prin urmare, limba spaniolă este specială datorită răspândirii sale globale, bogăției sale vocabulare, particularităților gramaticale, pronunției și ortografiei regulate, diversității dialectale și contribuției sale la literatură.

Chiar și începătorii spanioli pot învăța spaniolă eficient cu „50LANGUAGES” prin propozițiile practice. Mai întâi veți cunoaște structurile de bază ale limbii. Exemple de dialoguri vă ajută să vă exprimați în limba străină. Nu sunt necesare cunoștințe anterioare.

Chiar și cursanții avansați pot repeta și consolida ceea ce au învățat. Înveți propoziții corecte și rostite frecvent și le poți folosi imediat. Veți putea comunica în situații de zi cu zi. Folosiți-vă pauza de prânz sau timpul în trafic pentru a învăța câteva minute de limba spaniolă. Înveți atât din mers, cât și acasă.