© Rjaxon | Dreamstime.com

Lær afrikaans gratis

Lær afrikaans hurtigt og nemt med vores sprogkursus ‘Afrikaans for begyndere‘.

da Dansk   »   af.png Afrikaans

Lær Afrikaans - Første ord
Hej! Hallo!
Goddag! Goeie dag!
Hvordan går det? Hoe gaan dit?
På gensyn. Totsiens!
Vi ses! Sien jou binnekort!

Hvorfor skal du lære afrikaans?

Afrikaans er et fascinerende sprog at lære. Det er et af de yngste sprog i verden og stammer fra hollandske bosættere, der ankom til Sydafrika i det 17. århundrede. At lære Afrikaans åbner døren til en rig kultur og historie. Du vil kunne forstå Sydafrikas komplekse historie bedre og fordybe dig i landets litteratur, musik og film. Afrikaans for begyndere er en af over 50 gratis sprogpakker, som du kan få hos os. ’50LANGUAGES’ er den effektive måde at lære afrikaans online og gratis. Vores undervisningsmateriale til afrikaans-kurset er tilgængeligt både online og som iPhone- og Android-apps.

For professionelle formål kan Afrikaans være en værdifuld færdighed. Sydafrika er en vigtig økonomisk aktør i Afrika, og det at kunne tale sproget kan forbedre dine forretningsmuligheder i regionen. Ligesom med ethvert sprog, kan det at lære Afrikaans forbedre din kognitive funktion. Det hjælper med at skærpe din hukommelse, forbedrer din opmærksomhed og kan endda øge din kreativitet. Med dette kursus kan du lære Afrikaans selvstændigt - uden lærer og uden sprogskole! Lektionerne er overskueligt strukturerede og hjælper dig med at nå dine mål.

At kunne tale Afrikaans kan gøre dine rejser til Sydafrika og Namibia mere givende. Du vil være i stand til at interagere mere meningsfuldt med de lokale og dykke dybere ned i landets kultur. Afrikaans er relativt let at lære, især hvis du allerede taler engelsk eller hollandsk. Dets grammatiske strukturer er ret simple, og det kan være en god introduktion til at lære andre germanske sprog. Lær afrikaans hurtigt med 100 afrikaans sproglektioner organiseret efter emne. MP3-lydfilerne til lektionerne blev talt af afrikaans-talende som modersmål. De hjælper dig med at forbedre din udtale.

At lære Afrikaans kan også hjælpe dig med at opbygge relationer med Afrikaans-talende samfund rundt om i verden. Det kan føre til nye venskaber og en dybere forståelse af forskellige kulturer. At lære Afrikaans er en berigende oplevelse, der kan give dig nye perspektiver og åbne op for nye muligheder. Uanset hvad dine grunde er, vil du finde det både interessant og givende.

Selv afrikanske begyndere kan lære afrikaans effektivt med ’50LANGUAGES’ gennem de praktiske sætninger. Først vil du lære sprogets grundlæggende strukturer at kende. Eksempel på dialoger hjælper dig med at udtrykke dig på fremmedsproget. Forkundskaber er ikke påkrævet.

Selv avancerede elever kan gentage og konsolidere det, de har lært. Du lærer korrekte og ofte talte sætninger, og du kan bruge dem med det samme. Du bliver i stand til at kommunikere i hverdagssituationer. Brug din frokostpause eller tid i trafikken til at lære et par minutters afrikaans. Du lærer både på farten og derhjemme.