© Shutterbestiole | Dreamstime.com

Lær vietnamesisk gratis

Lær vietnamesisk raskt og enkelt med språkkurset vårt “Vietnamesisk for nybegynnere“.

no norsk   »   vi.png Việt

Lær vietnamesisk - Første ord
Hei! Xin chào!
God dag! Xin chào!
Hvordan går det? Khỏe không?
På gjensyn! Hẹn gặp lại nhé!
Ha det så lenge! Hẹn sớm gặp lại nhé!

Hva er den beste måten å lære det vietnamesiske språket på?

Vietnamesisk er et tonalt språk, noe som kan være en utfordring for mange. Men med riktig metode og engasjement, kan enhver lære språket effektivt. Her er noen forslag for å mestre vietnamesisk. Språkimmisjon er kritisk for å forstå kulturelle nyanser. Lytte til vietnamesisk musikk, se filmer eller lese bøker vil hjelpe med å forbedre forståelsen og ordforrådet. Vietnamesisk for nybegynnere er en av over 50 gratis språkpakker som du kan få fra oss. ’50LANGUAGES’ er den effektive måten å lære vietnamesisk online og gratis. Vårt undervisningsmateriell for det vietnamesiske kurset er tilgjengelig både online og som iPhone- og Android-apper.

Digitale læringsplattformer som Duolingo, Memrise eller Rosetta Stone gir nyttige ressurser. De gir interaktive øvelser og situasjonsspesifikke dialoger for praktisk læring. Praksis med en morsmålsperson kan akselerere læringsprosessen. Dette gir direkte erfaring med ekte samtaler, og hjelper også med uttale og forståelse av tonevariasjoner. Med dette kurset kan du lære vietnamesisk selvstendig - uten lærer og uten språkskole! Leksjonene er tydelig strukturerte og vil hjelpe deg å nå dine mål.

Daglig skrivepraksis, som å føre en dagbok på vietnamesisk, kan forsterke det man lærer. Dette vil også hjelpe med å forbedre grammatikken og skriveferdighetene. Vietnamesisk radio, nyheter og podcaster kan være svært nyttige. Å lytte regelmessig vil skjerpe lytteferdighetene og gjøre en kjent med forskjellige dialekter og aksenter. Lær vietnamesisk raskt med 100 vietnamesisk språktimer organisert etter emne. MP3-lydfilene for leksjonene ble talt av vietnamesisk som morsmål. De hjelper deg med å forbedre uttalen din.

Gruppekurs i vietnamesisk kan være en annen flott ressurs. Dette gir mulighet til å lære i et strukturert miljø, samhandle med medstudenter og motta veiledning fra en lærer. Vietnamesisk, som ethvert annet språk, krever tålmodighet, tid og innsats. Med en konsekvent tilnærming og en vilje til å lære, vil man gradvis bli flytende og selvsikker i språket.

Selv vietnamesiske nybegynnere kan lære vietnamesisk effektivt med “50LANGUAGES“ gjennom de praktiske setningene. Først vil du bli kjent med de grunnleggende strukturene i språket. Eksempeldialoger hjelper deg å uttrykke deg på fremmedspråket. Forkunnskaper er ikke nødvendig.

Selv avanserte elever kan gjenta og konsolidere det de har lært. Du lærer korrekte og ofte talte setninger, og du kan bruke dem umiddelbart. Du vil kunne kommunisere i hverdagssituasjoner. Bruk lunsjpausen eller tiden i trafikken til å lære noen minutter vietnamesisk. Du lærer både på farten og hjemme.