Leer gratis Engels VKTry our ’Memo Game’ to train your memory while strengthening your vocabulary in a new language. Simply click on a card to flip it over, then try to find its matching pair from the rest of the cards in as few attempts as possible.

Snel en gemakkelijk Engels leren met onze taalcursus ‘Engels voor beginners’.

nl Nederlands   »   en.png English (UK)

Leer Engels - Eerste woorden
Hallo! Hi!
Dag! Hello!
Hoe gaat het? How are you?
Tot ziens! Good bye!
Tot gauw! See you soon!

Wat is er speciaal aan de Brits-Engelse taal?

Brits Engels is een fascinerende variant van de Engelse taal. Het wordt hoofdzakelijk gesproken in het Verenigd Koninkrijk en heeft enkele unieke kenmerken en variëteiten die het onderscheiden van andere vormen van Engels. De uitspraak in Brits Engels is kenmerkend. Er zijn opmerkelijke verschillen in de manier waarop bepaalde klanken en letters worden uitgesproken in vergelijking met andere vormen van Engels, zoals het Amerikaans Engels. Engels (VK) voor beginners is een van de meer dan 50 gratis taalpakketten die u bij ons kunt krijgen. ’50LANGUAGES’ is de effectieve manier om online en gratis Engels (VK) te leren. Ons lesmateriaal voor de cursus Engels (VK) is zowel online als als iPhone- en Android-app beschikbaar.

Spelling is een ander gebied waar Brits Engels zich onderscheidt. Veel woorden worden anders gespeld dan in Amerikaans Engels, met extra ‘u‘s en ‘re‘ in plaats van ‘er‘ in woorden als ‘colour‘ en ‘centre‘. De woordenschat van Brits Engels is ook uniek. Er zijn veel woorden en uitdrukkingen die specifiek zijn voor Brits Engels en die mogelijk niet worden begrepen door sprekers van andere vormen van Engels. Met deze cursus kun je zelfstandig Engels (VK) leren - zonder leraar en zonder taalschool! De lessen zijn duidelijk gestructureerd en helpen je om je doelen te bereiken.

Regionale variaties zijn ook prominent in Brits Engels. Afhankelijk van of je in het noorden, zuiden, oosten of westen van het Verenigd Koninkrijk bent, kun je aanzienlijke verschillen in uitspraak en woordenschat opmerken. Brits Engels heeft ook een aanzienlijke invloed gehad op andere talen. Door de historische rol van het Verenigd Koninkrijk in de wereld, zijn veel Britse Engelse woorden en uitdrukkingen overgenomen in andere talen. Leer snel Engels (VK) met 100 taallessen Engels (VK), georganiseerd op onderwerp. De mp3-audiobestanden voor de lessen werden gesproken door Engels (VK) als moedertaal. Ze helpen je om je uitspraak te verbeteren.

De impact van Brits Engels op de wereldwijde popcultuur is ook opmerkelijk. Britse films, muziek en literatuur hebben bijgedragen aan de wereldwijde verspreiding en populariteit van Brits Engels. Ongeacht waar je bent, je zult waarschijnlijk worden blootgesteld aan Brits Engels. Het blijft een invloedrijke en dynamische vorm van de Engelse taal die voortdurend verandert en evolueert.

Zelfs Engelse (VK) beginners kunnen efficiënt Engels (VK) leren met ’50LANGUAGES’ door middel van de praktische zinnen. Eerst maak je kennis met de basisstructuren van de taal. Voorbeelddialogen helpen u om u in de vreemde taal uit te drukken. Voorkennis is niet vereist.

Zelfs gevorderde leerlingen kunnen herhalen en consolideren wat ze hebben geleerd. Je leert correcte en vaak gesproken zinnen en kunt ze meteen gebruiken. Je kunt communiceren in alledaagse situaties. Gebruik je lunchpauze of tijd in het verkeer om een paar minuten Engels (VK) te leren. Je leert zowel onderweg als thuis.