© Freesurf - Fotolia | beautiful Sevilla, Spain

Naučite španjolski besplatno

Naučite španjolski brzo i jednostavno uz naš jezični tečaj “Španjolski za početnike“.

hr hrvatski   »   es.png español

Naučite španjolski - prve riječi
Bog! / Bok! ¡Hola!
Dobar dan! ¡Buenos días!
Kako ste? / Kako si? ¿Qué tal?
Doviđenja! ¡Adiós! / ¡Hasta la vista!
Do uskoro! ¡Hasta pronto!

Koji je najbolji način za učenje španjolskog jezika?

Učenje španjolskog jezika može biti zanimljivo iskustvo. Početni korak često uključuje potpuno uranjanje u jezik kroz različite metode i resurse. Korištenje digitalnih alata, poput aplikacija za učenje jezika, može biti vrlo korisno. Duolingo, Rosetta Stone i Babbel nude interaktivne lekcije španjolskog jezika dostupne bilo gdje. Španjolski za početnike jedan je od preko 50 besplatnih jezičnih paketa koje možete dobiti od nas. ‘50LANGUAGES’ je učinkovit način za učenje španjolskog jezika online i besplatno. Naši nastavni materijali za tečaj španjolskog dostupni su online i kao iPhone i Android aplikacije.

Pronalaženje jezičnog partnera, osobito netko tko je izvorni govornik španjolskog, može pomoći u usvajanju izgovora i razumijevanju jezika. Gledanje španjolskih filmova i slušanje španjolske glazbe su učinkoviti načini za poboljšanje slušnih i govornih vještina. Također možete usvojiti prirodan izgovor i intonaciju. Uz ovaj tečaj možete samostalno učiti španjolski - bez profesora i bez škole jezika! Lekcije su jasno strukturirane i pomoći će vam da postignete svoje ciljeve.

Redovito vježbanje je ključno za usvajanje novog jezika. Provedite malo vremena svaki dan učeći španjolski - dosljednost je bitna za napredak. Ako je moguće, posjetite španjolsko govorno područje. Iskustvo uranjanja je najučinkovitiji način učenja jezika. Boravak u španjolskoj kulturi može ubrzati vaš napredak. Naučite brzo španjolski uz 100 lekcija španjolskog jezika organiziranih po temama. MP3 audio datoteke za lekcije izgovorili su izvorni govornici španjolskog jezika. Pomažu vam da poboljšate svoj izgovor.

Pohađanje tečajeva španjolskog jezika također može biti korisno. Profesionalni učitelji mogu pružiti strukturirane lekcije i konstruktivne povratne informacije. Interakcija s ostalim studentima može biti motivirajuća. Važno je ne obeshrabriti se pogreškama. Svaka greška je prilika za učenje i napredak. S vremenom će vam španjolski postati prirodniji i tečniji.

Čak i španjolski početnici mogu učinkovito naučiti španjolski s ’50LANGUAGES’ kroz praktične rečenice. Prvo ćete upoznati osnovne strukture jezika. Primjeri dijaloga pomažu vam da se izrazite na stranom jeziku. Predznanje nije potrebno.

Čak i napredni učenici mogu ponoviti i učvrstiti ono što su naučili. Naučiš ispravne i često izgovorene rečenice i odmah ih možeš koristiti. Moći ćete komunicirati u svakodnevnim situacijama. Iskoristite pauzu za ručak ili vrijeme u prometu da naučite nekoliko minuta španjolskog. Učite u hodu kao i kod kuće.