© Preisler | Dreamstime.com

Naučite grčki besplatno

Naučite grčki brzo i jednostavno s našim tečajem jezika “Grčki za početnike“.

hr hrvatski   »   el.png Ελληνικά

Naučite grčki - prve riječi
Bog! / Bok! Γεια! Geia!
Dobar dan! Καλημέρα! Kalēméra!
Kako ste? / Kako si? Τι κάνεις; / Τι κάνετε; Ti káneis? / Ti kánete?
Doviđenja! Εις το επανιδείν! Eis to epanideín!
Do uskoro! Τα ξαναλέμε! Ta xanaléme!

Zašto biste trebali učiti grčki?

Grčki jezik je zanimljiv i koristan za učenje. Bogata je povijest i kultura koja se krije iza grčkog jezika i učenje grčkog može vam otvoriti vrata prema toj bogatoj kulturi. Osim toga, grčki jezik ima veliki utjecaj na mnoge moderne jezike. Svi smo svjesni utjecaja grčke civilizacije na zapadnu kulturu. Poznavanje grčkog jezika omogućuje vam da iz prve ruke istražujete grčke tekstove, filozofiju i povijest. Ovo je jedinstvena prilika da uđete u umove nekih od najvećih mislioca u povijesti. Grčki za početnike jedan je od preko 50 besplatnih jezičnih paketa koje možete dobiti od nas. ‘50LANGUAGES’ je učinkovit način za učenje grčkog jezika online i besplatno. Naši nastavni materijali za tečaj grčkog dostupni su online i kao iPhone i Android aplikacije.

Učenje grčkog jezika također je korisno za poboljšanje kritičkog razmišljanja. Grčki jezik je vrlo precizan i zahtjeva pažljivo razumijevanje i analizu. Ova vještina je korisna u mnogim aspektima života, uključujući posao, studije i osobni razvoj. Grčki jezik također može poboljšati vaše razumijevanje engleskog jezika. Veliki dio engleskog rječnika dolazi iz grčkog, uključujući mnoge stručne i akademske izraze. Učenjem grčkog možete poboljšati svoje vokabularne vještine i razumijevanje engleskog jezika. Uz ovaj tečaj možete samostalno učiti grčki - bez učitelja i bez škole jezika! Lekcije su jasno strukturirane i pomoći će vam da postignete svoje ciljeve.

Uz to, grčki jezik je izazov. Ako tražite intelektualni izazov, učenje grčkog jezika je odličan izbor. Pomaže razviti mentalnu snagu i upornost, vještine koje su korisne u svim aspektima života. Učenje grčkog također može biti korisno ako planirate putovati u Grčku. Moći razgovarati s lokalnim stanovništvom na njihovom jeziku može vam pružiti dublji uvid u kulturu i običaje. To može obogatiti vaše iskustvo putovanja. Brzo naučite grčki sa 100 lekcija grčkog jezika organiziranih po temama. MP3 audio datoteke za lekcije govorili su izvorni govornici grčkog jezika. Pomažu vam da poboljšate svoj izgovor.

Grčki jezik može biti i odskočna daska za učenje drugih jezika. S obzirom na njegovu važnost u povijesti jezika, grčki može pružiti solidnu osnovu za učenje drugih indoeuropskih jezika. Učenje grčkog jezika stoga ima mnoge prednosti. Bez obzira na vaše razloge, učenje grčkog jezika može biti korisno i obogaćujuće iskustvo. Iako je to izazov, prednosti koje donosi mogu biti vrlo vrijedne.

Čak i grčki početnici mogu učinkovito naučiti grčki s ’50LANGUAGES’ kroz praktične rečenice. Prvo ćete upoznati osnovne strukture jezika. Primjeri dijaloga pomažu vam da se izrazite na stranom jeziku. Predznanje nije potrebno.

Čak i napredni učenici mogu ponoviti i učvrstiti ono što su naučili. Naučiš ispravne i često izgovorene rečenice i odmah ih možeš koristiti. Moći ćete komunicirati u svakodnevnim situacijama. Iskoristite pauzu za ručak ili vrijeme u prometu da naučite nekoliko minuta grčkog. Učite u hodu kao i kod kuće.