© Peterzijlstra | Dreamstime.com

Naučite nizozemski besplatno

Naučite nizozemski brzo i jednostavno uz naš jezični tečaj ‘Nizozemski za početnike‘.

hr hrvatski   »   nl.png Nederlands

Naučite nizozemski - prve riječi
Bog! / Bok! Hallo!
Dobar dan! Dag!
Kako ste? / Kako si? Hoe gaat het?
Doviđenja! Tot ziens!
Do uskoro! Tot gauw!

Zašto biste trebali učiti nizozemski?

Učenje novog jezika može biti izazovno, ali i nagrađujuće iskustvo. Učenje nizozemskog, specifično, nudi mnogo prednosti. U svijetu poslovanja, poznavanje nizozemskog jezika može vam otvoriti brojne prilike. Nizozemska je poznata po svojoj snažnoj ekonomiji i velikim međunarodnim tvrtkama. Znanje nizozemskog također može biti vrlo korisno ako planirate putovanje ili preseljenje u Nizozemsku. To vam omogućuje bolje upijanje kulture i olakšava komunikaciju s lokalnim stanovništvom. Pritom se poboljšava vaša sposobnost prilagodbe i ukupno iskustvo u zemlji. Nizozemski za početnike jedan je od preko 50 besplatnih jezičnih paketa koje možete dobiti od nas. ‘50LANGUAGES’ je učinkovit način učenja nizozemskog online i besplatno. Naši nastavni materijali za tečaj nizozemskog dostupni su online i kao iPhone i Android aplikacije.

Nizozemski je, štoviše, relativno jednostavan za učenje, pogotovo ako već govorite engleski. Obje su te jezike korijeni u germanskim jezicima, pa dijele mnoge sličnosti u gramatici i vokabularu. To značajno olakšava proces učenja nizozemskog. Učenje nizozemskog može također poboljšati vaše kognitivne vještine. Studije su pokazale da učenje više jezika može poboljšati pamćenje, povećati koncentraciju i potaknuti kreativno razmišljanje. Jezik nije samo sredstvo komunikacije, već i alat za poboljšanje uma. Uz ovaj tečaj možete samostalno učiti nizozemski - bez učitelja i bez škole jezika! Lekcije su jasno strukturirane i pomoći će vam da postignete svoje ciljeve.

Uz to, učenje nizozemskog može vam pružiti dublje razumijevanje nizozemske kulture i povijesti. Nizozemska ima bogatu kulturnu baštinu koja se ogleda u literaturi, umjetnosti i glazbi. Znanje jezika omogućuje vam da se povežete s ovim aspektima na dubljoj razini. Također, znanje nizozemskog može poboljšati vaše međunarodne komunikacijske vještine. Kao službeni jezik Europske unije, nizozemski je važan alat za međunarodnu komunikaciju. Ovo može proširiti vaše mogućnosti u međunarodnom poslovanju ili diplomatiji. Brzo naučite nizozemski uz 100 lekcija nizozemskog jezika organiziranih po temama. MP3 audio datoteke za lekcije govorili su izvorni govornici nizozemskog jezika. Pomažu vam da poboljšate svoj izgovor.

Sve u svemu, nizozemski je vrlo praktičan i koristan jezik za učenje. Nudi mnogo prednosti, bilo da je riječ o poslovnim prilikama, putovanjima, razumijevanju kulture, ili jednostavno unaprjeđenju kognitivnih sposobnosti. Bez obzira na vaše razloge, učenje nizozemskog može obogatiti vaš život na mnoge načine. Učenje nizozemskog može biti ispunjavajući zadatak, donoseći brojne osobne i profesionalne prednosti. Bez obzira tražite li novu vještinu, želite li se povezati s drugom kulturom ili jednostavno želite poboljšati svoje mentalne sposobnosti, nizozemski je izvrsna opcija za učenje.

Čak i nizozemski početnici mogu učinkovito naučiti nizozemski s ’50LANGUAGES’ kroz praktične rečenice. Prvo ćete upoznati osnovne strukture jezika. Primjeri dijaloga pomažu vam da se izrazite na stranom jeziku. Predznanje nije potrebno.

Čak i napredni učenici mogu ponoviti i učvrstiti ono što su naučili. Naučiš ispravne i često izgovorene rečenice i odmah ih možeš koristiti. Moći ćete komunicirati u svakodnevnim situacijama. Iskoristite pauzu za ručak ili vrijeme u prometu da naučite nekoliko minuta nizozemskog. Učite u hodu kao i kod kuće.