© Joyfull | Dreamstime.com

Naučite portugalski PT besplatno

Naučite europski portugalski brzo i jednostavno uz naš jezični tečaj ‘Europski portugalski za početnike‘.

hr hrvatski   »   pt.png Português (PT)

Naučite europski portugalski - prve riječi
Bog! / Bok! Olá!
Dobar dan! Bom dia!
Kako ste? / Kako si? Como estás?
Doviđenja! Até à próxima!
Do uskoro! Até breve!

Zašto biste trebali naučiti europski portugalski?

Učenje europskog portugalskog otvara vrata prekrasnoj kulturi Portugala. Kroz jezik, dobit ćete dublje razumijevanje portugalske povijesti, književnosti i glazbe. Naučiti europski portugalski također može poboljšati karijernu perspektivu. S obzirom na ekonomski rast Portugala, znanje jezika može pružiti konkurentske prednosti na tržištu rada. Portugalski (PT) za početnike jedan je od preko 50 besplatnih jezičnih paketa koje možete dobiti od nas. ‘50LANGUAGES’ je učinkovit način učenja portugalskog (PT) online i besplatno. Naši nastavni materijali za tečaj portugalskog (PT) dostupni su online i kao iPhone i Android aplikacije.

Znanje europskog portugalskog pomaže u navigaciji tijekom putovanja u Portugal. Sposobnost komuniciranja s lokalnim stanovništvom čini iskustvo putovanja bogatijim i autentičnijim. Europski portugalski je također službeni jezik Europske unije. Stoga, znanje ovog jezika može pružiti koristi onima koji žele raditi ili studirati u EU. Uz ovaj tečaj možete učiti portugalski (PT) samostalno - bez učitelja i bez škole jezika! Lekcije su jasno strukturirane i pomoći će vam da postignete svoje ciljeve.

Učenje europskog portugalskog također pomaže razumijevanju drugih romanskih jezika, kao što su španjolski, francuski i talijanski. Ti jezici dijele mnoge sličnosti u gramatici i leksikonu. Znanje europskog portugalskog može obogatiti vaš život u smislu osobnog obrazovanja. Učenje novog jezika uvijek je intelektualni izazov koji stimulira kognitivni razvoj. Brzo naučite portugalski (PT) sa 100 lekcija portugalskog (PT) jezika organiziranih po temama. MP3 audio datoteke za lekcije govorili su izvorni govornici portugalskog (PT). Pomažu vam da poboljšate svoj izgovor.

Europski portugalski također otvara vrata razumijevanju drugih kultura koje koriste portugalski, kao što su Brazil i afričke zemlje poput Mozambika i Angole. Iz ovih razloga, učenje europskog portugalskog može donijeti mnoge prednosti, bez obzira da li je vaš cilj karijera, putovanje, osobni razvoj ili jednostavno uživanje u novom jeziku.

Čak i početnici portugalskog (PT) mogu učinkovito naučiti portugalski (PT) s ’50LANGUAGES’ kroz praktične rečenice. Prvo ćete upoznati osnovne strukture jezika. Primjeri dijaloga pomažu vam da se izrazite na stranom jeziku. Predznanje nije potrebno.

Čak i napredni učenici mogu ponoviti i učvrstiti ono što su naučili. Naučiš ispravne i često izgovorene rečenice i odmah ih možeš koristiti. Moći ćete komunicirati u svakodnevnim situacijama. Iskoristite pauzu za ručak ili vrijeme u prometu da naučite nekoliko minuta portugalskog (PT). Učite u hodu kao i kod kuće.