© RichTphoto | Dreamstime.com

Naučite se afrikanščine brezplačno

Naučite se afrikanščine hitro in enostavno z našim jezikovnim tečajem “afrikanščine za začetnike“.

sl slovenščina   »   af.png Afrikaans

Naučite se afrikanščine - prve besede
Živjo! Hallo!
Dober dan! Goeie dag!
Kako vam (ti) gre? Kako ste (si)? Hoe gaan dit?
Na svidenje! Totsiens!
Se vidimo! Sien jou binnekort!

Zakaj bi se morali naučiti afrikanščine?

Afrikaans je zanimiv in relativno lahek jezik za učenje. Zaradi svojih korenin v nizozemščini je še posebej primeren za govorce angleščine in nemščine. Učenje afrikaansa je priložnost za razširitev svojih jezikovnih spretnosti in znanja. Učenje afrikaansa omogoča globlje razumevanje bogate južnoafriške kulture. Afrikaans je pomemben del zgodovine in identitete južnoafriškega naroda. Spoznavanje tega jezika vam omogoča boljše razumevanje te dinamične in raznolike kulture. Afrikanščina za začetnike je eden od več kot 50 brezplačnih jezikovnih paketov, ki jih lahko dobite pri nas. ‘50LANGUAGES’ je učinkovit način za učenje afrikanščine na spletu in brezplačno. Naša učna gradiva za tečaj afrikanščine so na voljo na spletu in kot aplikacije za iPhone in Android.

Naučiti se afrikaansa pomeni tudi dostop do širokega nabora literarnih del. Afrikaans ima bogato literarno zgodovino s številnimi priznanimi avtorji. Branje teh del v izvirniku je neprecenljiva izkušnja. Afrikaans je tudi uporaben jezik za potovanje. Južna Afrika je priljubljena turistična destinacija, afrikaans pa je eden od tamkajšnjih uradnih jezikov. Govorci afrikaansa bodo lahko bolje razumeli in komunicirali z lokalnim prebivalstvom. S tem tečajem se lahko samostojno učite afrikanščine - brez učitelja in brez jezikovne šole! Lekcije so jasno strukturirane in vam bodo pomagale doseči vaše cilje.

Učenje afrikaansa je lahko koristno tudi za poklicne priložnosti. Južna Afrika je pomembna gospodarska sila na afriški celini, zato znanje afrikaansa lahko poveča vaše zaposlitvene možnosti. Je priložnost za delo in sodelovanje z južnoafriškimi podjetji. Obvladovanje afrikaansa omogoča boljše razumevanje afriške politične in družbene dinamike. Afrikaans je jezik, ki ima zgodovinsko in politično pomembnost v Južni Afriki. Znanje tega jezika vam omogoča boljše razumevanje teh vprašanj. Hitro se naučite afrikanščine s 100 lekcijami afrikanščine, razvrščenimi po temah. Zvočne datoteke MP3 za lekcije so govorili naravni govorci afrikanščine. Pomagajo vam izboljšati vašo izgovorjavo.

Učenje afrikaansa je tudi prispevek k ohranjanju tega jezika. Čeprav je afrikaans široko uporabljan jezik, obstajajo pomisleki o njegovi prihodnosti. Vaša odločitev za učenje afrikaansa lahko pomaga pri ohranjanju njegove bogate zgodovine. Torej, čeprav se morda zdi, da je afrikaans manj znan jezik, so koristi učenja tega jezika večplastne. Naučiti se afrikaansa ne pomeni samo pridobivanja novega jezikovnega znanja, ampak tudi razširjanja svojega kulturnega razumevanja in perspektive.

Celo začetniki v afrikanščini se lahko učinkovito naučijo afrikanščine s pomočjo »50LANGUAGES« prek praktičnih stavkov. Najprej boste spoznali osnovne strukture jezika. Vzorčni dialogi vam pomagajo pri izražanju v tujem jeziku. Predznanje ni potrebno.

Tudi napredni učenci lahko ponovijo in utrdijo naučeno. Naučite se pravilnih in pogosto izgovorjenih stavkov in jih lahko takoj uporabite. Znali boste komunicirati v vsakdanjih situacijah. Izkoristite odmor za kosilo ali čas v prometu, da se naučite nekaj minut afrikanščine. Učite se tako na poti kot doma.