© Aneese | Dreamstime.com

Naučite se angleščine v ZDA brezplačno

Hitro in enostavno se naučite ameriške angleščine z našim jezikovnim tečajem “ameriška angleščina za začetnike“.

sl slovenščina   »   em.png English (US)

Naučite se ameriške angleščine - prve besede
Živjo! Hi!
Dober dan! Hello!
Kako vam (ti) gre? Kako ste (si)? How are you?
Na svidenje! Good bye!
Se vidimo! See you soon!

Kaj je posebnega pri ameriškem angleškem jeziku?

Ameriška angleščina je posebna. Ta različica angleščine, ki se uporablja predvsem v Združenih državah Amerike, ima svoje edinstvene lastnosti, ki jo ločujejo od drugih vrst angleščine. Začnimo z njenim slovarjem. Ameriška angleščina vsebuje številne besede in fraze, ki se ne pojavljajo v drugih vrstah angleščine. Ti amerikanizmi odražajo kulturo in zgodovino Združenih držav. Angleščina (ZDA) za začetnike je eden od več kot 50 brezplačnih jezikovnih paketov, ki jih lahko dobite pri nas. ’50LANGUAGES’ je učinkovit način za učenje angleščine (ZDA) na spletu in brezplačno. Naša učna gradiva za tečaj angleščine (ZDA) so na voljo na spletu in kot aplikacije za iPhone in Android.

Druga značilnost ameriške angleščine je njen naglas. Ameriški naglas se močno razlikuje od drugih vrst angleških naglasov, kar daje jeziku poseben zvok. Tudi znotraj ZDA obstajajo različni regionalni naglasi. Poleg tega ameriška angleščina vpliva na druge jezike. Zaradi globalne moči ZDA so se številne ameriške angleške besede in fraze prenesle v druge jezike. To poudarja vpliv ameriške angleščine. S tem tečajem se lahko samostojno učite angleščine (ZDA) - brez učitelja in brez jezikovne šole! Lekcije so jasno strukturirane in vam bodo pomagale doseči vaše cilje.

Ameriška angleščina ima tudi bogato literaturo. Veliko znanih avtorjev, kot so Mark Twain in Ernest Hemingway, so pisali v ameriški angleščini. Njihova dela odražajo kulturno raznolikost in zgodovino Združenih držav. Druga edinstvena lastnost ameriške angleščine je njena pravopisna konvencija. Ameriška angleščina uporablja drugačne pravopisne konvencije kot britanska angleščina, kar daje jeziku svojstvena pravila. Hitro se naučite angleščine (ZDA) s 100 lekcijami angleščine (ZDA), razvrščenimi po temah. Zvočne datoteke MP3 za lekcije so govorili materni govorci angleščine (ZDA). Pomagajo vam izboljšati vašo izgovorjavo.

Poleg tega ameriška angleščina vključuje številne regionalne izraze. Ti izrazi se močno razlikujejo od regije do regije, kar poudarja regionalno raznolikost in kompleksnost tega jezika. Ta regionalna raznolikost je še en razlog, zakaj je ameriška angleščina posebna. Ameriška angleščina je tudi simbol ameriške identitete. Za Američane je njihov način govora ključni del njihove kulture in identitete. Njegova bogata zgodovina, obsežna literatura in edinstvene značilnosti so del tega, kar dela ameriško angleščino tako posebno in pomembno.

Celo začetniki angleščine (ZDA) se lahko učinkovito naučijo angleščine (ZDA) s pomočjo »50LANGUAGES« prek praktičnih stavkov. Najprej boste spoznali osnovne strukture jezika. Vzorčni dialogi vam pomagajo pri izražanju v tujem jeziku. Predznanje ni potrebno.

Tudi napredni učenci lahko ponovijo in utrdijo naučeno. Naučite se pravilnih in pogosto izgovorjenih stavkov in jih lahko takoj uporabite. Znali boste komunicirati v vsakdanjih situacijah. Izkoristite odmor za kosilo ali čas v prometu, da se naučite nekaj minut angleščine (ZDA). Učite se tako na poti kot doma.