© Sepavo | Dreamstime.com

Naučite se korejščine brezplačno

Naučite se korejščine hitro in enostavno z našim jezikovnim tečajem “Korejščina za začetnike“.

sl slovenščina   »   ko.png 한국어

Naučite se korejščine - prve besede
Živjo! 안녕! annyeong!
Dober dan! 안녕하세요! annyeonghaseyo!
Kako vam (ti) gre? Kako ste (si)? 잘 지내세요? jal jinaeseyo?
Na svidenje! 안녕히 가세요! annyeonghi gaseyo!
Se vidimo! 곧 만나요! god mannayo!

Zakaj bi se morali naučiti korejščine?

Učenje korejskega jezika prinaša številne prednosti. Znanje tujih jezikov omogoča boljše razumevanje sveta in različnih kultur. Koreja je dežela z bogato zgodovino in edinstveno kulturo, ki jo lahko bolje razumemo skozi jezik. Korejski jezik je edinstven in zanimiv. Učenje korejskega jezika omogoča vpogled v bogato korejsko literaturo in poezijo, ki ponujata edinstveno perspektivo na svet. Korejski jezik je tudi ključ do razumevanja K-pop glasbe in K-dram, ki sta globalno priljubljeni. Korejščina za začetnike je eden od več kot 50 brezplačnih jezikovnih paketov, ki jih lahko dobite pri nas. ’50LANGUAGES’ je učinkovit način za učenje korejščine na spletu in brezplačno. Naša učna gradiva za tečaj korejščine so na voljo na spletu in kot aplikacije za iPhone in Android.

Učenje korejskega jezika je lahko koristno za vaše možgane. Raziskave kažejo, da učenje tujih jezikov lahko izboljša kognitivne sposobnosti, vključno s spominom, koncentracijo in reševanjem problemov. Obvladovanje korejskega jezika lahko zagotovi mentalni izziv, ki spodbuja kognitivni razvoj. Koreja je pomembna gospodarska sila. Znanje korejskega jezika lahko odpre poslovne priložnosti v Koreji, ki je tehnološki gigant in ima močno industrijo. Poleg tega so korejska podjetja prisotna po vsem svetu, kar povečuje vrednost znanja korejskega jezika. S tem tečajem se lahko učite korejščine samostojno - brez učitelja in brez jezikovne šole! Lekcije so jasno strukturirane in vam bodo pomagale doseči vaše cilje.

Znanje korejskega jezika lahko izboljša vaše turistične izkušnje. Koreja je priljubljena destinacija za turiste z veliko kulturnih in naravnih znamenitosti. Znanje jezika vam omogoča, da se bolj poglobite v lokalno kulturo in bolje razumete korejske običaje. Korejski jezik je tudi ključ do razumevanja korejske kulture in družbe. Učenje korejskega jezika omogoča boljše razumevanje korejskega načina življenja, vrednot in družbenih norm. Hitro se naučite korejščine s 100 lekcijami korejskega jezika, razvrščenimi po temah. Zvočne datoteke MP3 za lekcije so govorili korejski materni govorci. Pomagajo vam izboljšati vašo izgovorjavo.

Učenje korejskega jezika lahko poveča vašo samozavest. Obvladovanje novega jezika je velik dosežek. To lahko poveča vašo samozavest, izboljša vaše komunikacijske spretnosti in vam prinese osebno zadovoljstvo. Zato je učenje korejskega jezika odlična priložnost za osebno rast in profesionalni razvoj. Poleg tega, da pridobite novo jezikovno znanje, boste pridobili tudi boljše razumevanje korejske kulture, razvili svoje kognitivne sposobnosti in odprli nove poslovne priložnosti.

Celo korejski začetniki se lahko učinkovito naučijo korejščine s »50LANGUAGES« prek praktičnih stavkov. Najprej boste spoznali osnovne strukture jezika. Vzorčni dialogi vam pomagajo pri izražanju v tujem jeziku. Predznanje ni potrebno.

Tudi napredni učenci lahko ponovijo in utrdijo naučeno. Naučite se pravilnih in pogosto izgovorjenih stavkov in jih lahko takoj uporabite. Znali boste komunicirati v vsakdanjih situacijah. Odmor za kosilo ali čas v prometu izkoristite za učenje nekaj minut korejščine. Učite se tako na poti kot doma.