Naučite se makedonščine brezplačno

Naučite se makedonščine hitro in enostavno z našim jezikovnim tečajem “Makedonija za začetnike“.

sl slovenščina   »   mk.png македонски

Naučite se makedonščine - prve besede
Živjo! Здраво! Zdravo!
Dober dan! Добар ден! Dobar dyen!
Kako vam (ti) gre? Kako ste (si)? Како си? Kako si?
Na svidenje! Довидување! Dovidoovaњye!
Se vidimo! До наскоро! Do naskoro!

Zakaj bi se morali naučiti makedonščine?

Učenje makedonščine se morda zdi kot izziv, a prinaša številne koristi. Makedonija je država z bogato zgodovino in kulturo, ki se odraža v njenem jeziku. Razumevanje tega jezika omogoča globlje razumevanje te zanimive regije. Poznavanje makedonščine lahko izboljša vaše zaposlitvene možnosti. Makedonija ima razvijajočo se ekonomijo, poleg tega pa je njena strateška lokacija pritegnila številna mednarodna podjetja. Tisti, ki obvladajo makedonščino, lahko izkoristijo te priložnosti. Makedonščina za začetnike je eden od več kot 50 brezplačnih jezikovnih paketov, ki jih lahko dobite pri nas. ‘50LANGUAGES’ je učinkovit način za učenje makedonščine na spletu in brezplačno. Naša učna gradiva za tečaj makedonščine so na voljo na spletu in kot aplikacije za iPhone in Android.

Makedonščina je del jugoslovanske skupine južnoslovanskih jezikov. Njen nauk ponuja vpogled v širši balkanski jezikovni prostor. Za ljubitelje jezikov je makedonščina odlična možnost za razširitev znanja. Obvladovanje makedonščine omogoča avtentične stike z domačini. S poznavanjem jezika lahko navežete globlje vezi in bolje razumete kulturo. To lahko obogati vaše izkušnje, bodisi da potujete ali živite v Makedoniji. S tem tečajem se lahko učite makedonščine samostojno - brez učitelja in brez jezikovne šole! Lekcije so jasno strukturirane in vam bodo pomagale doseči vaše cilje.

Učenje makedonščine lahko izboljša tudi vaše kognitivne sposobnosti. Več raziskav je pokazalo, da večjezičnost izboljša spomin, koncentracijo in celo zmanjša tveganje za nekatere možganske bolezni. Osvojitev makedonščine je lahko tudi izjemno zadovoljiva. Učenje novega jezika je izziv, ki zahteva trud in zavezanost. Ko ga obvladate, je to dosežek, ki vam lahko prinese veliko zadovoljstva. Hitro se naučite makedonščine s 100 lekcijami makedonskega jezika, razvrščenimi po temah. Zvočne datoteke MP3 za lekcije so govorili materni govorci makedonskega jezika. Pomagajo vam izboljšati vašo izgovorjavo.

Makedonščina ni le praktična, ampak je tudi lepa. S svojim ritmom in melodijo je prijetna za ušesa. Poznavanje jezika vam omogoča boljše razumevanje makedonske literature in glasbe. Zato je učenje makedonščine lahko eden najbolj koristnih korakov, ki jih lahko naredite. Ne glede na to, ali želite potovati, raziskati novo kulturo ali se le osebno razviti, makedonščina vam omogoča to in še več.

Celo makedonski začetniki se lahko učinkovito naučijo makedonščine s 50LANGUAGES s praktičnimi stavki. Najprej boste spoznali osnovne strukture jezika. Vzorčni dialogi vam pomagajo pri izražanju v tujem jeziku. Predznanje ni potrebno.

Tudi napredni učenci lahko ponovijo in utrdijo naučeno. Naučite se pravilnih in pogosto izgovorjenih stavkov in jih lahko takoj uporabite. Znali boste komunicirati v vsakdanjih situacijah. Odmor za kosilo ali čas v prometu izkoristite za učenje nekaj minut makedonščine. Učite se tako na poti kot doma.