© Digikhmer | Dreamstime.com

Naučite se nizozemščine brezplačno

Naučite se nizozemščine hitro in enostavno z našim jezikovnim tečajem “Nizozemščina za začetnike“.

sl slovenščina   »   nl.png Nederlands

Naučite se nizozemščine - prve besede
Živjo! Hallo!
Dober dan! Dag!
Kako vam (ti) gre? Kako ste (si)? Hoe gaat het?
Na svidenje! Tot ziens!
Se vidimo! Tot gauw!

Kateri je najboljši način učenja nizozemskega jezika?

Učenje nizozemskega jezika, kot kateri koli drugi jezik, zahteva strast, potrpežljivost in pravo strategijo. Začnite z osnovami, ki jih lahko pridobite iz spletnih jezikovnih platform, kot so Duolingo, Rosetta Stone ali Babbel. Ti viri ponujajo interaktivne lekcije za začetnike. Drugi korak je, da začnete poslušati nizozemsko glasbo in gledati nizozemske filme. Ta pristop vam bo pomagal razumeti, kako se jezik uporablja v vsakdanjem življenju, in vam ponudil vpogled v nizozemsko kulturo. Nizozemščina za začetnike je eden od več kot 50 brezplačnih jezikovnih paketov, ki jih lahko dobite pri nas. ‘50LANGUAGES’ je učinkovit način za učenje nizozemščine na spletu in brezplačno. Naša učna gradiva za tečaj nizozemščine so na voljo na spletu in kot aplikacije za iPhone in Android.

Ne izogibajte se napakam. So nujen del učnega procesa. Bolj ko poskušate komunicirati, tudi če delate napake, hitreje se boste naučili. Pogovor z domačimi govorci je lahko zelo koristen. Redno se posvečajte svojim študijam. Učenje malo, a pogosto, je bolj učinkovito kot dolge, redke seje. Vsakodnevno učenje bo omogočilo, da jezik postane del vaše vsakodnevne rutine. S tem tečajem se lahko samostojno učite nizozemščine - brez učitelja in brez jezikovne šole! Lekcije so jasno strukturirane in vam bodo pomagale doseči vaše cilje.

Spletna skupnost je lahko neprecenljiva. Uporabite družbene medije, da najdete govorci nizozemskega jezika, ki so pripravljeni pomagati. Morda boste našli tudi ljudi, ki se učijo vašega jezika, kar bi lahko vodilo do koristne jezikovne izmenjave. Ko se počutite dovolj samozavestne, poskusite obiskati Nizozemsko. Neposredna izpostavljenost jeziku v naravnem okolju bo močno pospešila vaš napredek. Hitro se naučite nizozemščine s 100 lekcijami nizozemskega jezika, razvrščenimi po temah. Zvočne datoteke MP3 za lekcije so govorili naravni govorci nizozemščine. Pomagajo vam izboljšati vašo izgovorjavo.

Klasične učbenike za učenje jezikov ne smemo zanemariti. Ponujajo podroben pregled slovnice in besedišča, ki jih spletne platforme morda ne morejo nuditi. Učenje jezika je potovanje, ki zahteva čas in trud. Ni enotne metode za učenje jezika. Vsak posameznik je edinstven, zato je pomembno, da najdete metodo, ki vam najbolj ustreza. Ne obupajte, vztrajajte in postopoma boste dosegli svoje cilje.

Celo nizozemski začetniki se lahko učinkovito naučijo nizozemščine s »50LANGUAGES« prek praktičnih stavkov. Najprej boste spoznali osnovne strukture jezika. Vzorčni dialogi vam pomagajo pri izražanju v tujem jeziku. Predznanje ni potrebno.

Tudi napredni učenci lahko ponovijo in utrdijo naučeno. Naučite se pravilnih in pogosto izgovorjenih stavkov in jih lahko takoj uporabite. Znali boste komunicirati v vsakdanjih situacijah. Odmor za kosilo ali čas v prometu izkoristite za učenje nekaj minut nizozemščine. Učite se tako na poti kot doma.