© Johannes Schumann | 50LANGUAGES LLC

Naučite se pandžabščine brezplačno

Naučite se pandžabščine hitro in enostavno z našim jezikovnim tečajem “Punjabi za začetnike“.

sl slovenščina   »   pa.png ਪੰਜਾਬੀ

Naučite se pandžabščine - prve besede
Živjo! ਨਮਸਕਾਰ! namasakāra!
Dober dan! ਸ਼ੁਭ ਦਿਨ! Śubha dina!
Kako vam (ti) gre? Kako ste (si)? ਤੁਹਾਡਾ ਕੀ ਹਾਲ ਹੈ? Tuhāḍā kī hāla hai?
Na svidenje! ਨਮਸਕਾਰ! Namasakāra!
Se vidimo! ਫਿਰ ਮਿਲਾਂਗੇ! Phira milāṅgē!

Kateri je najboljši način za učenje pandžabskega jezika?

Učenje pandžabščine, kot kateri koli drug jezik, zahteva strast, potrpežljivost in pravo strategijo. Začnite z osnovami, ki jih lahko pridobite iz spletnih jezikovnih platform, kot so Duolingo, Rosetta Stone ali Babbel. Ti viri ponujajo interaktivne lekcije za začetnike. Drugi korak je, da začnete poslušati pandžabsko glasbo in gledati pandžabske filme. Ta pristop vam bo pomagal razumeti, kako se jezik uporablja v vsakdanjem življenju, in vam ponudil vpogled v pandžabsko kulturo. Punjabi za začetnike je eden od več kot 50 brezplačnih jezikovnih paketov, ki jih lahko dobite pri nas. ’50LANGUAGES’ je učinkovit način za učenje pandžabščine na spletu in brezplačno. Naša učna gradiva za tečaj pandžabščine so na voljo v spletu ter kot aplikacije za iPhone in Android.

Ne izogibajte se napakam. So nujen del učnega procesa. Bolj ko poskušate komunicirati, tudi če delate napake, hitreje se boste naučili. Pogovor z domačimi govorci je lahko zelo koristen. Redno se posvečajte svojim študijam. Učenje malo, a pogosto, je bolj učinkovito kot dolge, redke seje. Vsakodnevno učenje bo omogočilo, da jezik postane del vaše vsakodnevne rutine. S tem tečajem se lahko samostojno učite pandžabščine - brez učitelja in brez jezikovne šole! Lekcije so jasno strukturirane in vam bodo pomagale doseči vaše cilje.

Spletna skupnost je lahko neprecenljiva. Uporabite družbene medije, da najdete govorci pandžabščine, ki so pripravljeni pomagati. Morda boste našli tudi ljudi, ki se učijo vašega jezika, kar bi lahko vodilo do koristne jezikovne izmenjave. Ko se počutite dovolj samozavestne, poskusite obiskati Punjab. Neposredna izpostavljenost jeziku v naravnem okolju bo močno pospešila vaš napredek. Hitro se naučite pandžabščine s 100 lekcijami pandžabščine, razvrščenimi po temah. Zvočne datoteke MP3 za lekcije so govorili domači govorci pandžabščine. Pomagajo vam izboljšati vašo izgovorjavo.

Klasične učbenike za učenje jezikov ne smemo zanemariti. Ponujajo podroben pregled slovnice in besedišča, ki jih spletne platforme morda ne morejo nuditi. Učenje jezika je potovanje, ki zahteva čas in trud. Ni enotne metode za učenje jezika. Vsak posameznik je edinstven, zato je pomembno, da najdete metodo, ki vam najbolj ustreza. Ne obupajte, vztrajajte in postopoma boste dosegli svoje cilje.

Tudi začetniki v pandžabščini se lahko učinkovito naučijo pandžabščine s programom »50LANGUAGES« prek praktičnih stavkov. Najprej boste spoznali osnovne strukture jezika. Vzorčni dialogi vam pomagajo pri izražanju v tujem jeziku. Predznanje ni potrebno.

Tudi napredni učenci lahko ponovijo in utrdijo naučeno. Naučite se pravilnih in pogosto izgovorjenih stavkov in jih lahko takoj uporabite. Znali boste komunicirati v vsakdanjih situacijah. Izkoristite odmor za kosilo ali čas v prometu, da se naučite nekaj minut pandžabščine. Učite se tako na poti kot doma.