© Katatonia82 | Dreamstime.com

Naučite se ukrajinščine brezplačno

Hitro in enostavno se naučite ukrajinščine z našim jezikovnim tečajem ukrajinščine za začetnike.

sl slovenščina   »   uk.png українська

Naučite se ukrajinščine - prve besede
Živjo! Привіт! Pryvit!
Dober dan! Доброго дня! Dobroho dnya!
Kako vam (ti) gre? Kako ste (si)? Як справи? Yak spravy?
Na svidenje! До побачення! Do pobachennya!
Se vidimo! До зустрічі! Do zustrichi!

Zakaj bi se morali učiti ukrajinščine?

Ukrajinščina je jezik, ki se govori v Ukrajini, drugi največji državi v Evropi. Učenje ukrajinščine ima številne prednosti, ne glede na to, ali potujete, delate ali se preprosto učite iz ljubezni do učenja. Prvič, ukrajinščina je ključ do razumevanja ukrajinske kulture. Ukrajina je država z bogato zgodovino, ki se odraža v literaturi, umetnosti, glasbi in folklornih tradicijah. Ukrajinščina za začetnike je eden od več kot 50 brezplačnih jezikovnih paketov, ki jih lahko dobite pri nas. ‘50LANGUAGES’ je učinkovit način za učenje ukrajinščine na spletu in brezplačno. Naša učna gradiva za tečaj ukrajinščine so na voljo na spletu in kot aplikacije za iPhone in Android.

Drugič, ukrajinščina je koristna za tiste, ki poslujejo z Ukrajino. Ukrajina ima velik gospodarski potencial, zato je znanje ukrajinščine lahko dragocena spretnost za poslovneže. Poleg tega je znanje ukrajinščine bistveno za tiste, ki potujejo v Ukrajino. To vam omogoča, da se bolje povežete z lokalnimi prebivalci in bolje razumete njihovo kulturo. S tem tečajem se lahko samostojno učite ukrajinščine - brez učitelja in brez jezikovne šole! Lekcije so jasno strukturirane in vam bodo pomagale doseči vaše cilje.

Ukrajinščina je lahko tudi koristna za vaše kognitivne sposobnosti. Večjezičnost je bila povezana z boljšo kognitivno fleksibilnostjo, izboljšanim spominom in kreativnostjo. Če ste zainteresirani za zgodovino in politiko vzhodne Evrope, je ukrajinščina bistvena. Ukrajina je bila pogosto v središču pomembnih regionalnih in svetovnih dogodkov. Hitro se naučite ukrajinščine s 100 lekcijami ukrajinskega jezika, razvrščenimi po temah. Zvočne datoteke MP3 za lekcije so govorili domači ukrajinski govorci. Pomagajo vam izboljšati vašo izgovorjavo.

Znanje ukrajinščine vam lahko tudi pomaga pri navezovanju stikov z ukrajinsko diasporo po vsem svetu. To je lahko koristno za osebne ali profesionalne namene. Učenje ukrajinščine je lahko zanimivo in obogatitveno doživetje. Znanje tega jezika vam omogoča, da razširite svoja obzorja, pridobite nove spretnosti in se bolje povežete z globalno skupnostjo.

Celo ukrajinski začetniki se lahko s pomočjo praktičnih stavkov učinkovito naučijo ukrajinsko s »50LANGUAGES«. Najprej boste spoznali osnovne strukture jezika. Vzorčni dialogi vam pomagajo pri izražanju v tujem jeziku. Predznanje ni potrebno.

Tudi napredni učenci lahko ponovijo in utrdijo naučeno. Naučite se pravilnih in pogosto izgovorjenih stavkov in jih lahko takoj uporabite. Znali boste komunicirati v vsakdanjih situacijah. Izkoristite odmor za kosilo ali čas v prometu, da se naučite nekaj minut ukrajinščine. Učite se tako na poti kot doma.