© Ruletkka | Dreamstime.com

Besplatno naučite tigrinya

Naučite tigrinjski brzo i jednostavno uz naš jezični tečaj ‘Tigrinjski za početnike‘.

hr hrvatski   »   ti.png ትግሪኛ

Naučite tigrinju - prve riječi
Bog! / Bok! ሰላም! ሃለው selami! halewi
Dobar dan! ከመይ ዊዕልኩም! kemeyi wī‘ilikumi!
Kako ste? / Kako si? ከመይ ከ? kemeyi ke?
Doviđenja! ኣብ ክልኣይ ርክብና ( ድሓን ኩን)! abi kili’ayi rikibina ( diḥani kuni)!
Do uskoro! ክሳብ ድሓር! kisabi diḥari!

Zašto biste trebali naučiti tigrinju?

Učenje stranih jezika otvara brojne mogućnosti, a tigrinja je jedan od onih jezika koji donosi niz prednosti. Tigrinja se govori u Eritreji i Etiopiji, zemljama bogatim kulturom i poviješću, a poznavanje ovog jezika omogućava dublje razumijevanje ovih kultura. Tigrinja je jezik s bogatom književnošću i tradicijom. Njegovo učenje omogućava pristup bogatom korpusu pjesništva, proze i dramatike. Također pomaže u razumijevanju folklora i običaja ovih afričkih zemalja. Tigrinya za početnike je jedan od preko 50 besplatnih jezičnih paketa koje možete dobiti od nas. ‘50LANGUAGES’ je učinkovit način za učenje tigrinje online i besplatno. Naši nastavni materijali za tečaj Tigrinya dostupni su online i kao iPhone i Android aplikacije.

Poznavanje tigrinje također otvara nove poslovne mogućnosti. Eritreja i Etiopija su zemlje u razvoju s rastućim tržištima. Poznavanje lokalnog jezika može biti korisno za stručnjake u različitim industrijama. Učenje tigrinje također može poboljšati kognitivne sposobnosti. Studije su pokazale da učenje novih jezika povećava pamćenje, poboljšava koncentraciju i povećava rješavanje problema. Tigrinja, sa svojim jedinstvenim pismom i gramatikom, pruža poseban izazov. Uz ovaj tečaj možete samostalno učiti tigrinju - bez učitelja i bez škole jezika! Lekcije su jasno strukturirane i pomoći će vam da postignete svoje ciljeve.

Tigrinja može biti koristan alat za akademike i istraživače. Mnogi dokumenti i izvori u Eritreji i Etiopiji nisu prevedeni, a poznavanje tigrinje omogućava pristup ovim izvorima. Učenje tigrinje može također donijeti osobne koristi. Učenje novog jezika je izazov, ali kada savladate tigrinju, osjećaj postignuća može biti izuzetno zadovoljavajući. Naučite brzo tigrinya uz 100 lekcija jezika tigrinya organiziranih po temama. MP3 audio datoteke za lekcije govorili su izvorni govornici tigrinja. Pomažu vam da poboljšate svoj izgovor.

Također, učenje tigrinje može biti zabavno i uzbudljivo. Upoznavanje novih zvukova, riječi i izraza može biti prava avantura. Tigrinja je jedinstven jezik s bogatim izrazima koji čekaju da budu otkriveni. Unatoč izazovima koje donosi učenje tigrinje, koristi su mnogobrojne. Bilo da je to otvaranje novih poslovnih mogućnosti, pristup neotkrivenim izvorima znanja ili jednostavno zadovoljstvo savladavanja novog jezika, znanje tigrinje može biti neprocjenjivo.

Čak i početnici na tigrinji mogu učinkovito naučiti tigrinju uz ’50LANGUAGES’ kroz praktične rečenice. Prvo ćete upoznati osnovne strukture jezika. Primjeri dijaloga pomažu vam da se izrazite na stranom jeziku. Predznanje nije potrebno.

Čak i napredni učenici mogu ponoviti i učvrstiti ono što su naučili. Naučiš ispravne i često izgovorene rečenice i odmah ih možeš koristiti. Moći ćete komunicirati u svakodnevnim situacijama. Iskoristite pauzu za ručak ili vrijeme u prometu da naučite nekoliko minuta tigrinje. Učite u hodu kao i kod kuće.