Научете јазик - бесплатно, онлајн или офлајн преку Android и iPhone апликации

Со 50LANGUAGES можете да научите преку 50 јазици, како што се африкански, арапски, кинески, холандски, англиски, француски, германски, хинду, италијански, јапонски, персиски, португалски, руски, шпански или турски, користејќи го својот мајчин јазик!

50L Steps Video

 

Збирка на изрази
Започнете еден од нашите 50LANGUAGES курсеви! Изберете го вашиот мајчин јазик тука

Choose from our map of world languages.

Или изберете од нашата мапа на светски јазици. Kurdish (Kurmanji): 15 million native speakers Adyghe: 0.6 million native speakers Afrikaans: 6.75 million native speakers Amharic: 22 million native speakers Arabic: 221 million native speakers Arabic: 221 million native speakers Arabic: 221 million native speakers Arabic: 221 million native speakers Arabic: 221 million native speakers Belarusian: 8.6 million native speakers Bulgarian: 9.1 million native speakers Bengali: 181 million native speakers Bosnian: 2.7 million native speakers Catalan: 7.2 million native speakers Czech: 9.5 million native speakers Danish: 5.6 million native speakers German: 90.3 million native speakers Greek: 13.1 million native speakers English: 400 million native speakers English: 400 million native speakers English: 400 million native speakers English: 400 million native speakers English: 400 million native speakers English: 400 million native speakers English: 400 million native speakers English: 400 million native speakers English: 400 million native speakers English: 400 million native speakers English: 400 million native speakers Spanish: 483 million native speakers Spanish: 483 million native speakers Spanish: 483 million native speakers Spanish: 483 million native speakers Spanish: 483 million native speakers Spanish: 483 million native speakers Spanish: 483 million native speakers Spanish: 483 million native speakers Estonian: 1.4 million native speakers Farsi / Persian: 110.0 million native speakers Finnish: 5.0 million native speakers French: 67.8 million native speakers French: 67.8 million native speakers French: 67.8 million native speakers French: 67.8 million native speakers French: 67.8 million native speakers French: 67.8 million native speakers French: 67.8 million native speakers Hebrew: 5.3 million native speakers Hindi: 182 million native speakers Croatian: 5.5 million native speakers Hungarian: 12.5 million native speakers Armenian: 6.7 million native speakers Indonesian: 23.2 million native speakers Italian: 61.7 million native speakers Italian: 61.7 million native speakers Italian: 61.7 million native speakers Italian: 61.7 million native speakers Japanese: 122 million native speakers Georgian: 4.3 million native speakers Kazakh: 22 million native speakers Kazakh: 22 million native speakers Kazakh: 22 million native speakers Kazakh: 22 million native speakers Kannada: 39 million native speakers Korean: 66.3 million native speakers Lithuanian: 3.5 million native speakers Latvian: 1.4 million native speakers Macedonian: 3 million native speakers Marathi: 68.1 million native speakers Dutch: 21.7 million native speakers Dutch: 21.7 million native speakers Norwegian: 4.6 million native speakers Punjabi: 90.8 million native speakers Polish: 40.0 million native speakers Polish: 40.0 million native speakers Portuguese: 178 million native speakers Portuguese: 178 million native speakers Portuguese: 178 million native speakers Portuguese: 178 million native speakers Portuguese: 178 million native speakers Portuguese: 178 million native speakers Portuguese: 178 million native speakers Portuguese: 178 million native speakers Romanian: 23.4 million native speakers Russian: 144 million native speakers Russian: 144 million native speakers Russian: 144 million native speakers Russian: 144 million native speakers Slovak: 10.8 million native speakers Slovenian: 4.0 million native speakers Albanian: 5.8 million native speakers Serbian: 7.0 million native speakers Swedish: 8.3 million native speakers Tamil: 70 million native speakers Tagalog (Filipino): 45 million native speakers Telugu: 69.8 million native speakers Thai: 15.0 million native speakers Thai: 15.0 million native speakers Tigrinya: 9 million native speakers Turkish: 50.8 million native speakers Ukrainian: 37.0 million native speakers Ukrainian: 37.0 million native speakers Urdu: 68 million native speakers Urdu: 68 million native speakers Vietnamese: 68.6 million native speakers Vietnamese: 68.6 million native speakers Vietnamese: 68.6 million native speakers Chinese: 1213 million native speakers Chinese: 1213 million native speakers Chinese: 1213 million native speakers Chinese: 1213 million native speakers

50LANGUAGES: англиски UK • англиски US • германски • шпански • француски • италијански • јапонски • португалски PT • арапски • руски • кинески • черкеcки • африкански • Амхарски • белоруски • бугарски • бенгалски • босански • каталонски • чешки • дански • грчки • есперанто • естонски • персиски • фински • еврејски • хинди • хрватски • унгарски • ерменски • индонезиски • грузиски • казашки • канада • корејски • литвански • летонски • македонски • марати • холандски • норвешки - Nynorsk • норвешки • пунџаби • полски • португалски BR • романски • словачки • словенечки • албански • српски • шведски • тамилски • телугу • тајландски • тигриња • турски • украински • урду • виетнамски •


  • 50LANGUAGES содржи 100 лекции, коишто на почетниците им го даваат основниот вокабулар. Без предзнаење ќе можете да научите течно да кажувате кратки реченици, во ситуациите од реалниот свет.
  • Научете нов јазик офлајн, користејќи го вашиот Android или iOS смартфон или таблет - бесплатно е!
  • Тестирајте го своето знаење користејќи ги нашите онлајн тестови. Или пак земете ја нашта апликација со многу тестови и јазични игри.
  • Научете 2000 зборови што се употребуваат во 42 различни контекста (на пр. храна, канцеларија, купување).
  • Сите наши MP3 звучни датотеки можат бесплатно да се преземат, споделат (CC лиценца) и да се употребуваат на било кој уред.
  • Купете ги учебиниците на 50LANGUAGES во различни јазични комбинации, на Amazon или од некои други водечки книжарници.

Would you like to earn money as a language teacher or tutor? 50LANGUAGES TEACHERS will be launched soon to connect language teachers and learners worldwide. Register now for free! We will inform you when 50LANGUAGES TEACHERS is ready to use.

Дознајте повеќе за 50LANGUAGES:

0
0
0
0


Достапно во 50LANGUAGES:

Бесплатни онлајн курсеви

Научете бргу нов јазик во 100 лекции. Во сите звучни записи зборуваат луѓе, на кои тоа им е мајчин јазик.

Учебници

Ако преферирате да учите странски јазик преку користењето на печатени материјали, можете да ги купите нашите учебници на Amazon или од некоја друга книжарница.

Јазични постери

Совршено за активностите во јазичната настава. Земете 6 постери со 288 слични зборови на англиски и германски јазик!

Азбуки

Научете како да ги читате и изговарате азбуките на странските јазици. Тестирајте го вашето знаење на буквите од странскиот јазик.

Android апликација

Во апликацијата се вклучени сите лекции од наставната програма на 50LANGUAGES. И тоа целосно бесплатно! Вклучени се и многу тестови и игри.

iOS апликација - iPhone, iPad

iOS апликациите на 50LANGUAGES се идеални за оние кои што сакаат да учат во било кое време и офлајн.

Јазични крстозборни загатки

Бесплатни јазични загатки во 5 јазици и 20 јазични комбинации, од Goethe Verlag.

Броеви

Научете како да ги читате и изговарате броевите од странскиот јазик. Тестирајте го своето знаење за броевите.

Бесплатни MP3 звучни датотеки

Сите наши MP3 звучни датотеки можат бесплатно да се преземат, да се споделат (погледнете во CC лиценцата) и да се употребуваат на било кој уред.

Јазични тестови

Бесплатни онлајн јазични тестови во 25 јазици и 600 комбинации. Тестирајте ги своите јазични способности!

Вокабуларни карти

Дознајте повеќе од 2000 зборови, категоризирани во 42 важни теми, користејќи ги нашите вокабуларни карти онлајн.

Нашите 50LANGUAGES апликации за Android и iOS смартфони и таблети

Сė што ви е потребно за да научите нов јазик.

Проверете - не постои ризик ниту договор. Земете ги сите 100 лекции бесплатно.

Преземи за
Android
Преземи за
Apple iOS
50LANGUAGES
App of the day

Сведоштва

Карактеристики на бесплатните 50LANGUAGES апликации

Апликациите се бесплатни за преземање. Сите 100 лекции се бесплатни!

Научете повеќе од 50 јазици

... Англиски, германски, шпански, кинески, …

вклучени MP3 датотеки

... научете да зборувате како луѓето на кои им е мајчин јазик!

Responsive

100 теми од секојдневниот живот

...вокабулар којшто веднаш можете да го користите.

18 изрази по тема

...категоризирани за полесно учење.