• Language schools worldwide
    Научете ги броевите со 50LANGUAGES, користејќи го својот мајчин јазик!

БЕСПЛАТНИ курсеви и тестови на 50 јазици.
Броеви: Научете и практикувајте

Научете да ги читате, зборувате и разбирате броевите на различни јазици. Учете преку својот мајчин јазик.


Учете броеви

Учете броеви

Научете да читате и зборувате броеви онлајн - со 50LANGUAGES

Alphabet language course

Научете го изговорот

Кажано од луѓе на кои тоа им е мајчин јазик.

Тест на читање

Тест на читање

Научете да ги читате броевите

Alphabet language games

Научете да пишувате броеви

Научете како се пишуваат броевите.

Разбирање во текот на слушање

Научете да ги разбирате броевите

Учете броеви на повеќе од 50 јазици, како што се арапскиот, грчкиот или еврејскиот.

Alphabet language games

Секој број е кажан од човек на кој тоа му е мајчин јазик.Сакате да научите нов јазик? Тоа е толку лесно со 50LANGUAGES! Изберете од листата на повеќе од 50 јазици. Но учете преку својот мајчин јазик. - Тоа е целосно бесплатно!