0

0

Тест по четене. Натисни числото: [cinquenta e quatro]

44

[четирийсет и четири]

44

[четирийсет и четири]

44

[четирийсет и четири]

54

[петдесет и четири]

54

[петдесет и четири]

54

[петдесет и четири]

18

[осемнайсет]

18

[осемнайсет]

18

[осемнайсет]

77

[седемдесет и седем]

77

[седемдесет и седем]

77

[седемдесет и седем]

-
44
[quarenta e quatro]
[четирийсет и четири]
[chetiriyset i chetiri]
-
54
[cinquenta e quatro]
[петдесет и четири]
[petdeset i chetiri]
-
18
[dezoito]
[осемнайсет]
[osemnayset]
-
77
[setenta e sete]
[седемдесет и седем]
[sedemdeset i sedem]