0

0

Тест на читање. Кликнете на некој број: [هفده]‬ [hef-dah]

‫18

[осумнаесет]

‫18

[осумнаесет]

‫18

[осумнаесет]

‫14

[четиринаесет]

‫14

[четиринаесет]

‫14

[четиринаесет]

‫17

[седумнаесет]

‫17

[седумнаесет]

‫17

[седумнаесет]

‫6

[шест]

‫6

[шест]

‫6

[шест]

-
‫18
[هجده]‬
[hej-dah]
[осумнаесет]
[osoomnayesyet]
-
‫14
[چهارده]‬
[cha-hâr-dah]
[четиринаесет]
[chyetirinayesyet]
-
‫17
[هفده]‬
[hef-dah]
[седумнаесет]
[syedoomnayesyet]
-
‫6
[شش]‬
[shesh]
[шест]
[shyest]