0

0

Тест на читање. Кликнете на некој број: [ötvennégy]

100

[сто]

100

[сто]

100

[сто]

47

[четириесет и седум]

47

[четириесет и седум]

47

[четириесет и седум]

58

[педесет и осум]

58

[педесет и осум]

58

[педесет и осум]

54

[педесет и четири]

54

[педесет и четири]

54

[педесет и четири]

-
100
[száz]
[сто]
[sto]
-
47
[negyvenhét]
[четириесет и седум]
[chyetiriyesyet i syedoom]
-
58
[ötvennyolc]
[педесет и осум]
[pyedyesyet i osoom]
-
54
[ötvennégy]
[педесет и четири]
[pyedyesyet i chyetiri]