0

0

Тест на читање. Кликнете на некој број: [다섯] [daseos]

10

[десет]

10

[десет]

10

[десет]

20

[дваесет]

20

[дваесет]

20

[дваесет]

21

[дваесет и еден]

21

[дваесет и еден]

21

[дваесет и еден]

5

[пет]

5

[пет]

5

[пет]

-
10
[열]
[yeol]
[десет]
[dyesyet]
-
20
[스물]
[seumul]
[дваесет]
[dvayesyet]
-
21
[스물하나]
[seumulhana]
[дваесет и еден]
[dvayesyet i yedyen]
-
5
[다섯]
[daseos]
[пет]
[pyet]