0

0

Тест на читање. Кликнете на некој број: [dwanaście]

11

[единаесет]

11

[единаесет]

11

[единаесет]

97

[деведесет и седум]

97

[деведесет и седум]

97

[деведесет и седум]

43

[четириесет и три]

43

[четириесет и три]

43

[четириесет и три]

12

[дванаесет]

12

[дванаесет]

12

[дванаесет]

-
11
[jedenaście]
[единаесет]
[yedinayesyet]
-
97
[dziewięćdziesiąt siedem]
[деведесет и седум]
[dyevyedyesyet i syedoom]
-
43
[czterdzieści trzy]
[четириесет и три]
[chyetiriyesyet i tri]
-
12
[dwanaście]
[дванаесет]
[dvanayesyet]