0

0

Тест на читање. Кликнете на некој број: [అరవై రెండు] [Aravai reṇḍu]

59

[педесет и девет]

59

[педесет и девет]

59

[педесет и девет]

62

[шеесет и два]

62

[шеесет и два]

62

[шеесет и два]

60

[шеесет]

60

[шеесет]

60

[шеесет]

2

[два]

2

[два]

2

[два]

-
59
[యాభై తొమ్మిది]
[Yābhai tom'midi]
[педесет и девет]
[pyedyesyet i dyevyet]
-
62
[అరవై రెండు]
[Aravai reṇḍu]
[шеесет и два]
[shyeyesyet i dva]
-
60
[అరవై]
[Aravai]
[шеесет]
[shyeyesyet]
-
2
[రెండు]
[Reṇḍu]
[два]
[dva]