• Language schools worldwide
    Mëso numrat me 50LANGUAGES duke përdorur gjuhën tënde amtare!

Kurse dhe tekste FALAS në 50 gjuhë.
Numrat: Mëso dhe praktiko

Mëso të lexosh, flasësh, dhe kuptosh numrat në gjuhë të ndryshme. Mëso nëpërmjet gjuhës tënde amtare.


Mëso numrat

Mëso numrat

Mëso të lexosh dhe thuash numrat online - me 50LANGUAGES

Alphabet language course

Mëso shqiptimin

Shqiptuar nga folës të gjuhës amtare.

Test i të lexuarit

Test i të lexuarit

Mëso të lexosh numrat

Alphabet language games

Mëso të shkruash numrat

Mëso si të shkruash numrat nw gjuhë të huaj

Kuptimi i të dëgjuarit

Mëso të kuptosh numrat

Ju po mësoni numrat në mbi 50 gjuhë si Arabisht, Greqisht ose Hebraisht.

Alphabet language games

Çdo numër shqiptohet nga folës i gjuhës amtare.Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!