Angol UK kezdőknek (magyar)

magyar angol UK Audio nyelvleckék

Tartalomjegyzék


MP3 letöltése (.zip fájlban)

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/c/2/50languages.com/httpd.www/common/languages.php on line 32
Tanuljon angol UK nyelven egyszerűen és gyorsan a 50LANGUAGES ingyenes MP3 nyelvtanfolyamaival. Nálunk egy komplett angol UK nyelvtanfolyam csomagot talál 100 leckével. A nyelvtanfolyam hanganyagának párbeszédei és a példamondatok anyanyelvi beszélők segítségével készültek. A tanfolyam semmilyen nyelvtani előismeretet nem igényel! Kezdje el a sikeres nyelvtanulást még ma! A helyes válasz megtekintéséhez kattintson egyszerűen a mondatokra.
"50LANGUAGES - magyar - angol UK kezdőknek" ► BUY the BOOK! A nyelvtanfolyamot kiegészítő nyelvkönyvet megvásárolhatja pl. az Amazon online shopjában.

angol UK nyelvleckéink elérhetőek mobil App formájában iPhone vagy Android készülékekre is

magyar-angol UK 50LANGUAGES-nyelvleckéink elérhetőek iPhone alkalmazás angol UK vagy Android formájában is. magyar-angol UK nyelvleckék így könnyedén elsajátíthatók akár út közben is mobiltelefon vagy táblagép segítségével. Aktív nyelvtanulás – Tanuljon nyelveket és használja sikerrel szabadidejében, külföldi útjain vagy munkája során.