македонски » العربية   Продавници


53 [педесет и три]

Продавници

-

‫53 [ثلاثة وخمسون]‬
‫53 [thlatht wakhamsun]‬

‫المتاجر‬
‫almatajr‬

53 [педесет и три]

Продавници

-

‫53 [ثلاثة وخمسون]‬
‫53 [thlatht wakhamsun]‬

‫المتاجر‬
‫almatajr‬

Кликнете за да го видите текстот:   
македонскиالعربية
Ние бараме спортска продавница. ‫إ--- ن--- ع- م--- ل------ ا-------.‬
‫------- n------ e-- m----- l---------- a---------‬
Ние бараме месарница. ‫إ--- ن--- ع- م----.‬
‫------- n------ e-- m---------‬
Ние бараме аптека. ‫إ--- ن--- ع- ص-----.‬
‫------- n------ e-- s-------‬
   
Би сакале имено да купиме една топка за фудбал. ‫ن--- أ- ن---- ك-- ق--.‬
‫---- '--- n------- k------ q----‬
Би сакале имено да купиме салама. ‫ن--- أ- ن---- س---- (س--).‬
‫---- '--- n------- s----- (s---)‬
Би сакале имено да купиме лекарства. ‫ن--- أ- ن---- أ----.‬
‫---- '--- n------- '-------‬
   
Бараме една спортска продавница, за да купиме една топка за фудбал. ‫ن--- ع- م-- ر---- ل---- ك-- ق--.‬
‫------ e-- m----- r----- l------- k---- q---‬
Ние бараме месарница, за да купиме салама. ‫ن--- ع- م---- ل---- س----.‬
‫------- e-- m--------- l------- s-----‬
Ние бараме аптека, за да купиме лекарства. ‫ن--- ع- ص----- ل---- أ----.‬
‫------ e-- s------ l------- '------‬
   
Јас барам златар. ‫إ-- أ--- ع- ص---.‬
‫----- '------ e-- s-------‬
Јас барам фото продавница . ‫أ--- ع- م-- ت----.‬
‫------ e-- m----- t-----‬
Јас барам слаткарница. ‫أ--- ع- م-- ب-- ح-----.‬
‫------- e-- m----- b--- h--------‬
   
Имено имам намера, да купам еден прстен. ‫إ-- أ--- ش--- خ---.‬
‫----- '---- s------- k-----‬
Имено имам намера, да купам еден филм. ‫إ-- أ--- ش--- ف---.‬
‫----- '---- s------- f-----‬
Имено имам намера, да купам една торта. ‫إ-- أ--- ش--- ك---.‬
‫----- '---- s----- k-------‬
   
Јас барам златар, за да купам прстен. ‫أ--- ع- ص--- ل---- خ---.‬
‫------ e-- s----- l------- k----‬
Јас барам фото продавница, за да купам филм. ‫إ-- أ--- ع- م-- ت---- ل----- ف-----.‬
‫---- '------ e-- m----- t----- l--------- f------‬
Јас барам слаткарница, за да купам торта. ‫أ--- ع- م-- ح----- ل----- ك---.‬
‫------- e-- m----- h------- l--------- k-------‬