македонски » англиски US   Купување


54 [педесет и четири]

Купување

-

54 [fifty-four]

Shopping

54 [педесет и четири]

Купување

-

54 [fifty-four]

Shopping

Кликнете за да го видите текстот:   
македонскиEnglish US
Сакам да купам еден подарок. I w--- t- b-- a p------.
Но не нешто премногу скапо. Bu- n------ t-- e--------.
Можеби една рачна ташна? Ma--- a h------?
   
Која боја би ја сакале? Wh--- c---- w---- y-- l---?
Црна, кафеава или бела? Bl---- b---- o- w----?
Една голема или мала? A l---- o-- o- a s---- o--?
   
Смеам ли да ја видам оваа? Ma- I s-- t--- o--- p-----?
Дали таа е од кожа? Is i- m--- o- l------?
Или пак е од вештачки материјал? Or i- i- m--- o- p------?
   
Од кожа секако. Of l------- o- c-----.
Ова е еден особено добар квалитет. Th-- i- v--- g--- q------.
И ташната навистина е со многу поволна цена. An- t-- b-- i- r----- v--- r---------.
   
Ми се допаѓа. I l--- i-.
Ќе ја земам. I’-- t--- i-.
Дали можам евентуално да ја заменам? Ca- I e------- i- i- n-----?
   
Се разбира. Of c-----.
Ќе ја спакуваме како подарок. We--- g--- w--- i-.
Таму од спротива е благајната. Th- c------ i- o--- t----.