македонски » англиски UK   Во дискотека


46 [четириесет и шест]

Во дискотека

-

46 [forty-six]

In the discotheque

46 [четириесет и шест]

Во дискотека

-

46 [forty-six]

In the discotheque

Кликнете за да го видите текстот:   
македонскиEnglish UK
Дали е слободно ова место? Is t--- s--- t----?
Смеам ли да седнам покрај вас? Ma- I s-- w--- y--?
Со задоволство. Su--.
   
Како ви се допаѓа музиката? Ho- d- y-- l--- t-- m----?
Малку е прегласна. A l----- t-- l---.
Но групата свири сосема добро. Bu- t-- b--- p---- v--- w---.
   
Често ли сте овде? Do y-- c--- h--- o----?
Не, ова е прв пат. No- t--- i- t-- f---- t---.
Не сум бил / била овде никогаш. I’-- n---- b--- h--- b-----.
   
Танцувате ли? Wo--- y-- l--- t- d----?
Можеби подоцна. Ma--- l----.
Јас не умеам да танцувам така добро. I c---- d---- v--- w---.
   
Тоа е сосема едноставно. It-- v--- e---.
Јас ќе ви покажам. I’-- s--- y--.
Не, подобро друг пат. No- m---- s--- o---- t---.
   
Чекате ли некого? Ar- y-- w------ f-- s------?
Да, мојот пријател. Ye-- f-- m- b--------.
Еве го позади, доаѓа! Th--- h- i-!