македонски » шпански   Продавници


53 [педесет и три]

Продавници

-

+ 53 [cincuenta y tres]

+ Tiendas

Кликнете за да го видите текстот:   
македонскиespañol
Ние бараме спортска продавница. Es----- b------- u-- t----- d- d-------. +
Ние бараме месарница. Es----- b------- u-- c---------. +
Ние бараме аптека. Es----- b------- u-- f-------. +
   
Би сакале имено да купиме една топка за фудбал. Es q-- q--------- c------ u- b---- d- f-----. +
Би сакале имено да купиме салама. Es q-- q--------- c------ s-----. +
Би сакале имено да купиме лекарства. Es q-- q--------- c------ m-----------. +
   
Бараме една спортска продавница, за да купиме една топка за фудбал. Es----- b------- u-- t----- d- d------- p--- c------ u- b---- d- f-----. +
Ние бараме месарница, за да купиме салама. Es----- b------- u-- c--------- p--- c------ s-----. +
Ние бараме аптека, за да купиме лекарства. Es----- b------- u-- f------- p--- c------ m-----------. +
   
Јас барам златар. Es--- b------- u-- j------. +
Јас барам фото продавница. Es--- b------- u-- t----- d- f---------. +
Јас барам слаткарница. Es--- b------- u-- p---------. +
   
Имено имам намера, да купам еден прстен. Es q-- q----- c------ u- a-----. +
Имено имам намера, да купам еден филм. Es q-- q----- c------ u- c------ d- f----. +
Имено имам намера, да купам една торта. Es q-- q----- c------ u-- t----. +
   
Јас барам златар, за да купам прстен. Es--- b------- u-- j------ p--- c------ u- a-----. +
Јас барам фото продавница, за да купам филм. Es--- b------- u-- t----- d- f--------- p--- c------ u- c------ d- f----. +
Јас барам слаткарница, за да купам торта. Es--- b------- u-- p--------- p--- c------ u-- t----. +