македонски » фински   Во дискотека


46 [четириесет и шест]

Во дискотека

-

46 [neljäkymmentäkuusi]

Diskossa

46 [четириесет и шест]

Во дискотека

-

46 [neljäkymmentäkuusi]

Diskossa

Кликнете за да го видите текстот:   
македонскиsuomi
Дали е слободно ова место? On-- t--- p----- v----?
Смеам ли да седнам покрај вас? Vo---- i---- t----- s--------?
Со задоволство. Mi--------.
   
Како ви се допаѓа музиката? Mi-- p------ m---------?
Малку е прегласна. Vä--- l---- k----.
Но групата свири сосема добро. Mu--- b---- s------ i--- h----.
   
Често ли сте овде? Ol------ u---- t-----?
Не, ова е прв пат. En- t--- o- e---------- k----.
Не сум бил / била овде никогаш. En o-- o---- t----- i----.
   
Танцувате ли? Ta---------?
Можеби подоцна. Eh-- m--------.
Јас не умеам да танцувам така добро. En o--- t------ n--- h----.
   
Тоа е сосема едноставно. Se o- i--- h------.
Јас ќе ви покажам. Nä---- t-----.
Не, подобро друг пат. Ei- m--------- j----- t-----.
   
Чекате ли некого? Od-------- j-------?
Да, мојот пријател. Ky---- p-------------.
Еве го позади, доаѓа! Tu---- h-- t-------!